Domovina

Zadnji je čas da se organizira referendum protiv uvođenja eura!

Kao što vidite u prilogu poslali smo poziv oporbenim strankama i oporbenim zastupnicima u EU parlamentu, kako bismo zajedno organizirali referendum, odnosno zadržavanje kune.

Zadnji je čas za to, ali još uvijek pravi. Čak štoviše; ubrzani rast inflacije, dugova i rusko-ukrajinski rat zdravom razumu nalažu da odustane od sulude namjere uvođenja eura u takvim uvjetima. Prije dva dana nobelovac Stiglitz poručio je Vladi da odustane od uvođenja eura jer bi štete bile ogromne. Do kraja tjedna čekat ćemo odgovore oporbenih stranaka i vidjeti kakve imaju stavove oko ovoga prevažnog pitanja.

O tome ćemo vas izvijestiti. Javnost će vidjeti koje stranke glume a koje se stvarno bore za nacionalne interese. Ovaj referendum bi sigurno uspio jer to govore sve dosadašnje ankete, a to bi bio toliki udarac vladajućima da bi morali raspisati izvanredne izbore.

Referendum o ostanku kune nije stranačko pitanje, već naš zajednički problem i zato moramo potisnuti svoja ega i pokazati ljudima da smo u stanju se okupiti oko ključnih ciljeva.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button