Domovina

Malih Hitlera i Pavelića je među nama manje nego malih Staljina i Tita.

Nakon što je izvrijeđao stranog radnika na rasnoj osnovi, na čijem su se licu iščitavali nelagoda, šok i nevjerica, video se prekida, no nije dugo trebalo da postane viralan i osuđujući u javnosti, pa se i policija promptno umiješala u slučaj.

Zahvaljujući kvalitetnim dojavama i smjernicama koje su zaprimili odmah po objavi videa, zagrebački policajci su vrlo brzo otkrili identitet inicijatora govora mržnje koji je svojom primitivnom komunikacijom zapravo osramotio cijelu zemlju.

Sad kad su uhvatili nacistu/rasista vjerujemo da će mediji pomoći pri hapšenju i svih onih koji javno propagiraju ostale autokrate, totalitariste, masovne ubojice, diktature, kao i modele prisile preuzete od totalitarnih režima – malih Hitlera i Pavelića je možda među nama čak i manje nego malih Staljina i Tita.

Takve manijake ćete prepoznati po profilnim slikama propalih država, nostalgiji prema segregaciji, cenzuri i verbalnom deliktu, ilustracijama ljubavi prema kojekakvim diktatorima, preferencije prema arhetipnim simbolima poput pentagrama (baš kako i ovaj voli svastike) ali i zagovaranju zatvaranja u kuće, nošenju brnjica i ograničavanju kretanja.

Za razliku od ovog nacista ovi u slobodno vrijeme glume borce za ljudska prava i slobode pa su time i puno opasniji.

Izvor:Ratko Martinović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button