Zanimljivosti

Mislav Kolakušić porušio sve rekorde na društvenim mrežama

Svojim jučerašnjim govorom o godišnjoj konferenciji Svjetskog ekonomskog foruma, poznate svjetske nevladine organizacije koja okuplja milijardere, moćnike raznih vrsta i političare, hrvatski zastupnik u EU parlamentu Mislav Kolakušić je, može se slobodno reći, “srušio internet”.

U govoru u trajanju od svega dvije minute Kolakušić je obrazložio zašto smatra da je WEF (kratica od World Economic Forum) danas jedna od najopasnijih svjetskih organizacija i generator političke korupcije na globalnom nivou.

Kolakušić je tim govorom na tri različite platforme u jednom danu skupio stotine tisuća pregleda, pokupio desetke tisuća lajkova i dobio tisuće komentara podrške.

Samo na Youtubu njegov govor je pogledalo preko 100.000 korisnika te mreže uz tisuće lajkova i stotine komentara.

Na Facebooku, na njegovoj stranici podrške “Građani za Mislava Kolakušića” isti govor pogledalo je također preko 100.000 pratitelja te društvene mreže, a objavu je “lajkalo” više od 9.000 korisnika!

Osim na domaćem terenu, Kolakušić ostvaruje odlične rezultate i na engleskom govornom području budući da njegov profil na Twitteru, najutjecajnijoj političkoj društvenoj mreži na svijetu prati gotovo 100.000 korisnika diljem svijeta. Na Twitteru Kolakušić objavljuje u pravilu s engleskim titlovima zahvaljujući čemu je izgradio pravu vojsku međunarodnih pratitelja. Na toj društvenoj mreži Kolakušićev govor pregledalo je čak 200.000 korisnika, a njih 16.000 ostavilo je “lajk”.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button