Domovina

BOŽINOVIĆ POZIVA NA ”BOJKOT” BOŽIĆA?

Davor Božinović, ministar je policije i šef Stožera. Dakle, taj čovjek, policajac je na čelu stožera za obranu našega zdravlja.
Danas je svojom izjavom po tko zna koji put potvrdio da nastavljaju širiti korona ideologiju, a to znači da nam žele odrediti način života u svakom pogledu.

Rekao je: “Nova godina na otvorenom, misa preko televizije. To je sigurnije za sve”.

Oni u stvari pozivaju na bojkot Božića.
Dakle, nema misa na Božić, blagdan radosti Isusova rođenja za sve kršćane. Advent su također opasali brojnim mjerama i restrikcijama u čemu im pomaže stranka Možemo koja vlada Zagrebom. Za to vrijeme vrh katoličke crkve ili šuti ili prihvaća narativ stožeraša, a posebice nakon Plenkovićeva posjeta Kaptolu gdje se uz epidemiološke mjere razgovaralo o crkvenim nekretninama i novcu. 

Čemu služi to balansiranje vrha Crkve između mlake podrške slobodi izbora cijepljenja i podrške stožeraškim mjerama koje izravno ograničavaju slobodu vjerskih obreda? Takvog perfidnog ograničavanja vjerskih sloboda nismo vidjeli niti u socijalizmu.

Božinović je jasan; zatvoriti nas u kuće na Božić kada trebamo jedni s drugima podijeliti radost. A na Novu godinu svi na otvoreno pa se smrzavajte. Pomisao na hladnoću odvratit će ljude od druženja i na otvorenom. Nije nas sve to posebno čudilo prije godinu dana kada su nam koliko toliko mogli prodavati laži i obmane. Ali sada, e to je već postalo gadljivo.
Zanimljivo je da je Kaptol prije nekoliko dana izvijestio da neće biti ponoćke u Katedrali, prvi puta nakon 140 godina. Ok, Katedrala je nesigurna od potresa. Ali, zar nisu mogli pozvati ljude u sve ostale crkve na ponoćku?

Hoćete li poslušati Božinovića i ne ići u crkvu na Božić?

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
PH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button