Svijet

„KATASTROFALNA ZARAZA“ – nova simulacija „smrtonosnog virusa“ koji pogađa djecu i mlade

Simulacija je provedena od Centra za zdravstvenu sigurnost Johns Hopkins u partnerstvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO).

Isti ljudi koji su prije tri godine proveli simulaciju nazvanu Event 201, koja je prethodila plandemiji Covida-19, sada su proveli još jednu takvu simulaciju pod nazivom „Katastrofalna zaraza“ (eng. Catastrophic Contagion).

Ovaj put se radi se o „enterovirusu“. Za taj virus kažu da potječe iz Brazila i koji ima veću stopu smrtnosti od Covida-19. Navodno nerazmjerno više pogađa djecu i mlade.

Simulacija je provedena od Centra za zdravstvenu sigurnost Johns Hopkins u partnerstvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO). Pošto ništa ne može proći bez Billa i Melinde Gates u simulaciji je sudjelovala i njihova zaklada.

Skupinu sudionika činilo je 10 sadašnjih i bivših ministara zdravstva i viših dužnosnika javnog zdravstva iz Senegala, Ruande, Nigerije, Angole, Liberije, Singapura, Indije, Njemačke, kao i Bill Gates.

Vježba je simulirala niz hitnih sastanaka zdravstvenog savjetodavnog odbora SZO-a koji se bave izmišljenom pandemijom smještenom u bliskoj budućnosti. Sudionici su se borili s time kako odgovoriti na epidemiju smještenu u jednom dijelu svijeta. Epidemija se potom brzo proširila, postavši pandemija s višom stopom smrtnosti od COVID-19 i nerazmjerno pogađajući djecu i mlade.

„Sudionici su bili izazvani da donesu hitne političke odluke s ograničenim informacijama u uvjetima neizvjesnosti. Svaki problem i izbor imali su ozbiljne zdravstvene, ekonomske i društvene posljedice“, kaže se u izvješću o provedenoj simulaciji.

Simulirani fenomen nazvan je SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Sindrome 2025).

Enterovirusi su bilo koji virusi iz grupe RNK virusa. Uključuje i one viruse koji izazivaju polio i hepatitis A, koji se obično javljaju u gastrointestinalnom traktu, a ponekad se šire na centralni nervni sistem ili druge dijelove tijela.

Događaj 201 je bio simulacija koja je uključivala koordiniran globalni odgovor na koronavirus koji je proveden samo nekoliko mjeseci prije nego što je COVID-19 proglašen globalnom pandemijom početkom 2020. godine.

Činjenica da iste globalističke organizacije koje su provele vježbu Event 201 opet stoje iza simulacije katastrofalne zaraze je alarmantna, posebno sa spominjanjem konkretne 2025. godine kao datuma početka.

Govoreći o 2025. godini, još jedna vježba pandemije koronavirusa koja je prethodila COVID-19, a koja je također uključivala Johns Hopkins, nazvana je SPARS 2025-2028. koja je ispitivala globalni odgovor na pandemiju na respiratorni virus koji se proširio s Filipina na Saint Paul u američkoj Minnesoti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Provjeri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button