Izbor uredništva

Faktograf Billa Gatesa nikad nije’faktčekirao’ da nije ‘stručnjak’

Matematičar Nenad Bakić  u svojoj facebook objavi osvrnuo se na glavnoj svjetskog epidemiologa Billa Gatesa. Objavu prenosimo u cijelosti.

I glavni svjetski epidemiolog Bill Gates koji ima srednju školu, ali ga nikad ne ‘faktčekiraju’ da nije ‘stručnjak’ je jako zaradio (treba dodati što je ostavio supruzi), a kuka da mu je godina bila jako teška, eto čak je ‘morao’ promijeniti i planove za godišnji.

Izgubila je ‘radnička klasa’, izgubili su mali obiteljski biznisi, izgubila su djeca. Izgubili su siromašni u Africi. Sad tek s velikom inflacijom – koja nastaje zbog enormnog zaduživanja kojim se financirao lockdown – dolazi osiromašenje svih koji žive od plaće – radnika. A bogaćenje onih koji imaju puno imovine.

Ljevičari su uglavnom iz sve snage podržavali lockdown koji je do toga doveo i tako stali na stranu korporatizma. I čak me i ne čude napadi bogataša poput Maje Sever na nas koji smo bili protiv mjera, ali čude me napadi drugih ljevičara.

I takozvani hrvatski ‘liberali’ su uglavnom podržavali ‘oštre mjere’, sutra će raditi neke akrobacije da ‘osobne slobode prestaju kad … bla truć….’, vjerujem i citirati Nozicka koji bi to ‘sigurno’ opravdao.

P.s. Osoba sa srednjom školom, propali student kroatistike, se usudi faktčekirati mene matematičara u vezi matematike, te cenzurirati, ali nikad ne čekira Billa Gatesa sa srednjom školom.

Da bi dao ‘snagu’ svom čekiranju, mene naziva ‘poduzetnikom’, a ne matematičarem, iako su i on i Bill poduzetnici. Za sebe nije napisao što je ali ovo je: poduzetnik – propali student kroatistike.

Poduzetnik Vidov se naročito okomio na mene nakon što sam razotkrio da imaju vladajuću tržišnu poziciju – očito to ugrožava njegove financijske interese.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button