Zanimljivosti

Prisjetimo se ”kanonade kapljica” i kako izgleda ”objektivno izvještavanje” od strane Ivana Hrstića !

Svojevremeno je Karolina Vidović Krišto prozvala mainstream medije da su ”megafoni laži” a slučaj Ivana Hrstića i televizije N1 navedeno potvrđuje.

Ne smijemo zaboraviti da su gotovo svi ”mainstream” mediji u Hrvatskoj nekritički opravdavali sulude mjere stožera koje ,osim što su bile u suprotnosti sa svim relevantnim znanstvenim istraživanjima, su se kosile sa zdravim razumom.

Pitanje je što motivira ovakve novinare da pokušavaju raditi ovakve medijske manipulacije te da bez ikakvih argumenata pišu propagandne i zlonamjerne tekstove ? Postavlja se logično pitanje da li određene farmaceutske tvrtke plaćaju određene medije, novinare i ”stručnjake” kako bi ostvarivali njihove financijske interese.

Činjenica je da dovoljno puta ponavljana laž postaje istina ali ovakvi pokušaji manipulacije su bili uistinu i smiješni. Radi takvih kao što je Ivan Hrstić, ljudi potpuno gube povjerenje u medije.

Prisjetimo se njegovog poznatog ”izvještavanja” sa prosvjeda protiv uvođenja covid potvrda i njegove poznate ”kanonade kapljica”:

I ovakvi novinari i mediji snose svoj dio odgovornosti što danas moramo plaćati ovakve cijene goriva i što imamo inflaciju veću od 15 % koja je u najvećoj mjeri posljedica suludih mjera koje su uvođene diljem svijeta. Srećom pa naša Vlada nije u potpunosti slušala ovakve novinare kao što je Ivan Hrstić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button