Svijet

Bakić: Iskreno, ja ovo ne razumijem. Ako si bolestan i zaražen, ne ideš na posao

U subotu je hrvatski poduzetnik, inovator i analitičar Nenad Bakić reagirao na objavu iz Bijele kuće gdje se vidi da Biden dolazi na posao, ali nosi masku.

Američki predsjednik Joe Biden (79) pozitivan je na koronavirus, ali ima vrlo blage simptome, objavila je u četvrtak Bijela kuća.

“MASKE SU KULT

Iskreno, ja ovo ne razumijem. Ako si bolestan i zaražen, ne ideš na posao – radiš od kuće (to je svega par metara dalje ionako). A ako ideš na posao, zašto razgovaraš na telefonu s maskom?

Ako si zaražen ovim virusom koji se širi aerosolom, zaista je puno bolje ne doći na posao nego nositi masku… evo npr. Japan ima jedno od najvećih nošenja maske na svijetu i ujedno sada jednu od najvećih incidencija na svijetu.
I budući da će svi dobiti ovaj virus više puta, čak kad bi maske i radile, čemu?

Dakle, ako ne nosiš masku dobit ćeš virus više puta, kao i svi oko tebe, a i ako nosiš. Što je i pokazao baš ovaj slučaj od virusa najčuvanije osobe na svijetu koja i dalje nosi masku…”, objavio je Bakić.

Predsjednikova glasnogovornica Karine Jean-Pierre izvijestila je da je Biden otprije u potpunosti cijepljen i dobio je dvije booster doze. Sada je počeo s tretmanom antivirusnim lijekom Paxlovidom.

Američki predsjednik bit će u izolaciji u Bijeloj kući, ali će nastaviti obavljati sve svoje dužnosti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button