Domovina

Kako je od svjetske javnosti skriven posljednji logor za djecu na tlu Europe?

Lijevo na slici je Louise Arboure autorica rečenice: Nas ne zanimaju muslimanski zločini nad Hrvatima.

Desno je Carla Del Ponte, osoba koja se vodila istom tom rečenicom.

Prema Statutu Haaaškog Tribunala one su bile dužne istražiti i Jablanicu i Vitez i Bugojno i Konjic i Bijelo Polje, i Kakanj,  i ubojstva povratnika u Travniku i Kaknju, i Uzdol, i Trusinu. Svako moguće mjesto na kojem je neki građanin BIH ubijen nevin.

One to nisu učinile.Tim nečinjenjem one su počinile zločin. I to ratni zločin skrivanja ubojica.

Najveći zločin kojeg su počinile jeste skrivanje nalogodavaca genocida u Grabovici, i kad tad će im se suditi za to. Makar to bilo posthumno.

Iako je Inzkovo bezakonje na snazi, prema kojem svaki Hrvat mora poštivati nasilje Carlinog i Louisevog sudišta, svaki Hrvat koji to čini je jadan Hrvat, on nema osnovne moralne higijene i priznaje autoritet suda koji se vodio rasnom i etničkom logikom u svom pristupu ratu u BIH.

Bez organiziranog zločina kojeg su počinile ove dvije žene, skrivanje logora u Jablanici na 30-u obljetnicu njegovog zatvaranja, danas ne bi bilo moguće.

Da one nisu uradile to što su uradile, i da Haaški sud nije postao talibanat, danas Klix i Avaz kao ni svi drugi džihad portali ne bi mogi skrivati istinu o etnički najpočišćenijem mjestu na tlu BiH.

Zapravo je fascinantno da se Bošnjaci donekle javno kaju za Grabovicu iako im je ovaj haaški zločinački dvojac omogućio da se ni za nju nisu dužni pravdati.

Pravda je spora ali dostižna.

Kosti džihada polako ispadaju iz ormara. A pitanje je dana kada će se istina konačno probiti.

Nekim čudom HINA je počela prenositi istinu o najpogaženijem narodu na tlu Europe. Hrvatima u BIH. Počeli su i mediji u Hrvatskoj informirati javnost o tome da Bošnjaci nisu bili nikakve najveće žrtve ovog rata.

Štoviše  počinili su prvi genocid,  te posljednji infanticid i posljednji logor za djecu na tlu Europe.

A samo se medijskim ratom uspjelo nametnuti Stari Most kao simbol stradanja Mostara ignorirajući činjenicu da je postrojba Zulfikar, sačinjena od “blokiranih građana Sarajeva pod opsadom” u toj mostarskoj općini načinila genocid.

To više tako neće biti. Jer nema tog Murpheya, niti OHR-a koji više smiju stati iza procesa skrivanja zločina.

Nadamo se da ovaj teskt čita i odvjetnik koji nam je obećao podizanje optužnice protiv Haaškog suda i njihovog Tužiteljstva, makar su se zaštitili imunitetom u Haaškom statutu.

Imunitet ih ne bi smio štititi po ovom pitanju.

IZVOR :poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button