Domovina

Ona je rekla ove riječi: “Zločini Armije BIH nad Hrvatima nisu u fokusu Haaškog Tužiteljstva”.

Louis Arbour bila je šefica svih istraga Haaškog Tužiteljstva. Ona je određivala hoće li u Grabovicu ići 15 eksperata za analizu kostiju ili neće ići niti jedan.

Ona je odlučila hoće li Dusina, Vitez i Iskra Bugojanska biti predmet Haaga ili neće.

Ona je rekla ove riječi: “Zločini Armije BIH nad Hrvatima nisu u fokusu Haaškog Tužiteljstva”.

Ova rečenica morala bi biti udarna rečenica ovih dana na HRT-u i HBTV-u te ozbiljna emisija na tu temu.

Potom bi se HNS morao oglasiti deklaracijom, da ne ulazeći u valjanost presuda, i ne negirajući možda i točnost istih, Hrvate nakon objave ove informacije, koju je i arhivima pronašao profesor Šarac, ništa ne obvezuje više poštovati Haaški sud.

Potom bi netko tko je ovlašten. Lidija Bradara il netko drugi, morao podnijeti apelaciju ustavnom sudu BIH, kojom bi se tražilo ukidanje Inzkovog zakona kao zakona koji krši slobodu govora.

Naime, svaki Hrvat, kao i svaki građanin BIH ima pravo, baš kao i mi na Poskoku, Louise Arbour nazvati kurvom, prostitkom džihada, najgadljivijom pojavom međunarodnog pravosuđa, lešinarkom koja je plaćena da ne istražuje smrti naše djece.

Snimka zaslona

To naše neotuđivo pravo na mišljenje i stav jamči nam Ustav BIH.

Nakon izjave Lousie Arbour koja je objelodanjena a koja zorno pojašnjava zašto Haag nije istraživao niti jedan zločin tzv. Armije BIH nad Hrvatima od Kaknja do Jablanice i Grabovice, ne postoji više autoritet i ugleda Haaškog suda. Pa tako niti imperativ koji nas može tjerati da poštujemo njegove presude. Ma kakve one bile.

Naša dužnost je potpuno pogaziti autoritet tog suda sve dok međunarodna zajednica:

  1. Ne privede na sud Louise Arbour i Carlu Del Ponte
  2. Ne reaktivira rad tog suda koji bi krenuo s istragama zločina tzv. Armije BIH i dovršio posao koji je počeo.

Dok se to ne dogodi hrvatski narod, ne smije poštovati rad ovog suda, niti Inzkov zakon. Mora ga rušiti. Dužni smo to našoj ubijenoj djeci. Onoj djeci Augustinama i Mladenkama za koje je Louise Arbour poručila da ju ne zanimaju.

Ista je stvar sa srpskim narodom. Neka nam se pridruže.

Pravna tiranija koju su uveli neka izazove pravnu anarhiju. Kao odgovor na pravno nasilje Valentina Inzka.

Opći ljudski moral, i princip humanosti, iznad su Inzkove potčinjenosti bliskoistočnom kapitalu.

Kada spominjemo Carlu Del Ponte, podatak koji je isplivao jeste izjava odvjetnika Sefera Halilovića. Kada su ga pitali zašto nije reagirao na tekst optužnice u prvostupanjskom postupku, i žalio se odgovorio je: “Carla Del Ponte mi je rekla da se ne žalim jer će sve brzo završiti i Sefer će ići kući”.

Snimka zaslona

Ovo nesmotreno priznanje Halilovićevog odvjetnika jasno dokazuje da je Tužiteljica dogovarala korake sa sudcima, te da je i samo sudstvo Haaga korumpirano.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
poskok.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button