Domovina

Draga SOA, ovo vam je facebook profil ravnatelja afričkog sirotišta koji je u bijegu od policije – od kada je čuo da se istražuju građani Republike Hrvatske

SOA i USKOK hitno, detaljno i žurno moraju odmotati gordijski čvor koruptivne hobotnice među čijim krakovima su i oni koji su mogući trgovci djecom.

Kako mediji pišu, ravnatelj afričkog sirotišta je i dalje u bijegu. Onog sirotišta iz kojega su, prema dostupnim informacijama, građani Republike Hrvatske “posvojili djecu”.

Posvojili su djecu iz Demokratske Republike Kongo koja je potpuno zabranila posvajanje djece 2016. godine radi krađa kongoanske djece i radi zlikovačke mafije organizirane u trgovinu djecom. Kongoanske vlasti su 2016. PREKINULE i sve ranije procese posvajanja djece.

Danas znamo da su građani Republike Hrvatske među kojima je i članica MOŽEMO radikalne političke opcije Noah Kraljević, dobili hrvatske putovnice. Za djecu koju hrvatske institucije žive nisu vidjele iz države u kojoj su SVA posvojenja godinama zabranjena! Znamo da je sud u Zlataru novinarima skrivao podatke o broju posvojene djece iz DR Konga.

Vidimo i da je kćer bjegunca od policije, ravnatelja kongoanskog sirotišta u Republici Hrvatskoj i da ima stipendiju naše Države kakosaznaje RTL.

Da malo pomognem našoj tajnoj službi i USKOK-u ipak sam ja radio kao novinar više od deset godina!

Draga SOA, ovo vam je facebook profil ravnatelja afričkog sirotišta koji je u bijegu od policije – od kada je čuo da se istražuju građani Republike Hrvatske.

Među prijateljima nema Britanaca i Nizozemaca, nema, ako sam dobro vidio niti Austrijanaca, ali ima puno – Hrvata

Ne prejuduciram ništa, ali važno je sve ispitati da se sve – pročisti. Ako ljudi sada izbrišu to sve, pozivam Uskok da mi se javi – imam sve spremljeno.

Vjerujem da kada službe uhite ravnatelja sirotišta dotičnog Kabonga da će sve biti jasno. Je li on jedini odgovorni? Je li lagao našim građanima? Jesu li znali da sudjeluju u kriminalnim radnjama trgovine djece? I o čemu se sve tu radi…

Ovo vrijeme je teško i za sve dobre i predivne ljude koji su posvajatelji. Ali, njima najviše mora
biti stalo da se prekine trgovina djecom!! Ono što svim čestitim ljudima mora biti na srcu – da se istina sazna i da se mafija koja trguje s djecom – ugasi‼️

Izvor: Marin Miletić/Facebook

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button