Domovina

Kad bi Hrvatska imala premijera kakvog, nažalost – nema…

Kad bi Hrvatska imala premijera kakvog, nažalost – nema, on bi došao na Božićni domjenak SNV-a, ali bi iskoristio priliku da održi prigodni državnički govor i u lice im kaže, što ih slijedi:

“Svim građanima Hrvatske, pravoslavnim vjernicima iz redova srpske nacionalne manjine, koji vole svoju državu, a Božić slave po julijanskom kalendaru – od srca želim mir, Božji blagoslov i svako dobro!

Hristos se rodi!

Posebne čestitke upućujem svim hrvatskim braniteljima pravoslavne vjere. Onima koji se osjećaju Srbima, drže do svog srpskog podrijetla i ljube svoju Hrvatsku Domovinu!

Pozdravljam sve ovdje okupljene dužnosnike, drage goste i uzvanike! Posebno našeg domaćina Milorada, On će u Novoj godini, nadam se, napokon naučiti da bi u Hrvatskoj zakonom trebala biti zabranjena četnička obilježja, kao simbol velikosrpske agresije. A nikako ne pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ kao simbol hrvatske obrane i naših dragih HOS-ovaca!

Lijepa je gesta što nam je iz Srbije danas u goste došao prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova, gospodin Ivica Dačić.

Upravo je božićno vrijeme prava prilika da s radošću u srcu posluša naše prijateljske zamolbe. I u kršćanskom se duhu založi za mir u budućnosti, temeljen na povijesnoj istini.

Snimka zaslona

Dobro ste došli, ako u naš Zagreb donosite iskrenu volju za rješavanje statusa hrvatskih logoraša i konkretnu cifru ratne odštete za svu bol i patnju koju su ti ljudi pretrpjeli u koncentracijskim logorima vaše države – Srbije!

Gospodine Dačiću, dobro ste došli u glavni hrvatski grad, ako ćete nam napokon reći – gdje su naši najmiliji, nestali koje tražimo već punih 30 godina!

Dobro ste došli, ako ćete se spremno odreći laži o Jasenovcu. Posebno apsurdne brojke od milijun ubijenih Srba, čime Hrvatskom narodu neprestano i lažno namećete stigmu genocidnog naroda, koji nema pravo na vlastitu državu!

Dobro ste došli, ako sa sobom donosite ispriku građanima Zagreba zbog ruganja nakon što je dron iz Ukrajine zamalo pobio cijeli jedan studentski dom u našemu gradu. Vama je to djelovalo kao neki vic!

Dobro ste došli, ako ste napokon shvatili da vaš nekadašnji drug, Željko Ražnatović Arkan nije nikakav patriot. Već najobičniji ratni zlikovac i sjecikesa, koji je haračio okupiranim Vukovarom, Gradom hrvatskih heroja!

Dobro ste došli, gospodine ministre vanjskih poslova Srbije, ako sa sobom donosite radosnu vijest obiteljima naših vojnih pilota o obustavi nepravednog postupka koji se vodi u Beogradu, temeljem lažne optužnice protiv nevinih ljudi!

Isto tako, dobro ste došli, ako Oluju ne smatrate zločinom

A naše hrvatske generale zločincima, već pobjednicima u pravednom ratu za oslobođenje i nezavisnost, koji je započeo velikosrpski imperijalizam i režim kojem ste i Vi pripadali, a od kojeg bi se u duhu Božića – napokon mogli ograditi!

Vaša svetosti, gospodine Porfirije! I Vi ste dobro došli u hrvatski glavni grad!

Ako nam i za Božić niste stigli s idejom o promjeni granica!

Ako ste napokon shvatili da su Dalmacija, Slavonija, Kordun, Banovina i Liku dio Hrvatske Države, a ne Vaše velikosrpske fantazije!

Ako ste spremni prihvatiti reviziju ugovora Republike Hrvatske i Srpske pravoslavne crkve te se odreći imovine koja Vam ne pripada!

Naposljetku, dobro ste došli ako ste spremni uskratiti odlikovanje ratnom zločincu Vojislavu Šešelju. Čije haračenje po Hrvatskoj i Bosni nema baš nikakve veze s kršćanstvom, Bogom, niti čovjekoljubljem!

Božić je blagdan mira i ljubavi. I upravo zbog toga s velikom ljubavlju prema svim kršćanima, kao premijer Hrvatske države, tražim odgovore na prethodno postavljena pitanja. Čvrsto vjerujem da ste svi vi ovdje okupljeni Srbi, spremni ljubiti svoju Hrvatsku Domovinu kao što ju je iskreno ljubio Nikola Tesla, pravoslavac po vjeri, a Hrvat po nacionalnosti. Čovjek koji je na današnji dan, prije 80 godina svoj ovozemaljski život nastavio na drugome i boljemu svijetu!

S radošću vam još jednom, svima od srca želim čestit i blagoslovljen Božić.”

U Zagrebu, 06. siječnja 2023.

PREMIJER KAKVOG HRVATSKA NEMA

Izvor: Domovinski pokret / Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button