DomovinaVideo

NINO RASPUDIĆ: TKO SU RUSKI IGRAČI U HRVATSKOJ?

Tko su ruski igrači u Hrvatskoj? Plenković besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih.

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić na internetskim stranicama Mosta objavio je komentar vezan uz premijerovu izjavu o tome da oporba želi srušiti vlast i osvrnuo se na to tko su ‘ruski igrači’ u Hrvatskoj.

“Predsjednik Vlade je jučer došao do epohalnog otkrića – istaknuo je kako oporba želi srušiti vlast. Nevjerojatno! Inače, to nigdje na svijetu oporba ne radi. Valjda bismo mi iz trenutne oporbe trebali služi tome da mu plješćemo, tetošimo ga, a možda smo trebali  i držati vreću dok su njihove lopuže krale, umjesto što ispitujemo kriminal na Antikorupcijskom vijeću.

Govoreći o ispitivanjima oko Ine, mr. Plenković je istaknuo kako se radi o “orkestriranoj operaciji i akciji, točno jasno vidljivih i prepoznatljivih aktera”, samo što još “moramo vidjeti koliko je samo ona unutarnja, a koliko vanjska”, te dodao i da je to “jedino pitanje o kojem još trebamo malo detaljnije povesti računa i to ćemo isto tako ispitati” ističe Nino Raspudić

“On, dakle, najavljuje ispitivanje oporbe, točnije je li ona instrument izvana orkestrirane operacije. Hoće li tu istragu porusica provesti neki HDZ-ov James Bond, primjerice kolega Habijan, koji je jučer precizirao kako sumnjiči oporbu da je na ruskom daljinskom upravljaču, ili će za istragu i progon oporbe koristiti državni represivni aparat?

U očajnom batrganju korumpirane oligarhije čija se piramida raspada, na sve strane se bacaju spinovi, dimne bombe, odvlakači pozornosti. Obećavaju se fiktivne mrkve na dugom štapu, poput stadiona u Maksimiru, ali i prijeti konkretnim batinama.

Što je još u Hrvatskom saboru o tome rekao saborski zastupnik Nino Raspudić možete pogledati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button