Izbor uredništva

IVAN PERNAR: Pravobraniteljica Višnja Ljubičić me svojim ponašanjem samo dodatno revoltirala i motivirala da pravdu u ovom slučaju istjeram do kraja!!

Ivan Pernar je gostujući u emisiji Bujica na Z1 televiziji zaprijetio svojim odlaskom u Zambiju kako bi svjedočio protiv uhićenih Hrvata, navodno optuženih za pokušaj trgovine djecom.

Pernar je tu svoju prijetnju i ostvario te se trenutno i nalazi u Zambiji.

U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama ponovno se dotaknuo pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić.

Podsjećamo kako je pravobraniteljica Ljubičić protiv njega podnijela tužbu jer je, po njenim riječima, tužio Nou Kraljevića zambijskoj policiji.

Pernarovu objavu prenosimo u cijelosti:

Pokazat ću i ovu sliku sutra na sudu u Ndoli i objasnit što je gospođa s desne strane napravila nakon što sam ukazao na to da transrodni Noah Kraljević ne može posvojiti djecu u Kongu, odnosno da se kod nas protiv onih koji ukazuju na pravno dvojbene stvari vrši pritisak pomoću kaznenih prijava.

Objasnit ću i da je ta gospođa državni dužnosnik i da su razmjeri onoga što se događalo s djecom iz Konga puno širi, te da je ovaj slučaj velika prilika da se tima i takvima pokaže na koji način Zambijsko pravosuđe gleda na to što oni rade.

Ako je Višnja Ljubičić mislila da će nešto postići svojim prijavama, zapravo i hoće, ali ne u korist optuženika jer me svojim ponašanjem samo dodatno revoltirala i motivirala da pravdu u ovom slučaju istjeram do kraja!!

Izvor: Ivan Pernar/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button