Domovina

Index: Medij koji se konstantno bavi progonom neistomišljenika!

Index.hr je medij koji se posebno ističe u manipuliranju hrvatske javnosti. Baš uvijek je protuhrvatski nastrojen, te je na strani zločinaca i manipulatora. Takva razina laži, manipulacija i očitog sprovođenja agende se zbilja rijetko viđa…

“Radije nego da trpi nepodnošljivu samoću svoga stanja, moderni će čovjek nastaviti tražiti svog razasutog Boga, i u Njegovo će ime štovati same zmije koje gmižu po Njegovim ruševinama.” – F. Nietzsche.

Na slici je, usput rečeno, isti medij (index) koji se prije koji dan iščuđavao ljudima koji su molili na istom tom trgu. Ne vidjeti poveznicu religijskog poziva/refleksa u oba ova slučaja znači dubinski ne shvaćati društvenu kolektivnu podsvijest. Razlika je jedino u tome što se u jednom slučaju radi o istinskoj vjeri, a u drugom o parareligiji – svjetovnoj ideologiji koja parazitira na religijskim motivima i obrascima koja time ne samo da profanira stvarnu religiju klanjanjem lažnoj svjetovnoj zlatnoj teladi, već i otvara opasna vrata dogmatizaciji društveno-političkih fenomena kroz pokušaje deificiranja svog svjetonazora.

Kad pitate tko je Matija Babić obično ćete dobiti odgovor – osuđeni kriminalac

Ista su to ona vrata zbog čijeg otvaranja kroz posljednje 3 godine konstantno gledamo progone neistomišljenika. Bilo da se radi o covid teatru, eko-ideologiji, woke pravima ili ratnom glorificiranju.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button