DomovinaHumor

HDZ donio zakon kojeg oštro kritizira papa Franjo: Možda premijer želi postati premijerka…

HDZ donio neprirodan zakon kojeg oštro kritizira papa Franjo i sveti Ivan Pavao II. Za takav zakon su glasali Davor Stier i Marijana Petir i Ivan Čelić. Kada ti je mašinerija partije važnija od vlastite savjesti HDZ-ova saborska većina izglasovala je Konačni prijedlog zakona o elektroničkim medijima kojeg je predložila Vlada Andreja Plenkovića.

U klubu Mosta, a preko Nine Raspudića, su se OŠTRO suprotstavili tom zakonu sa svojim amandmanima. Zakon je sporan jer se u četiri članka spominje rodni identitet – agenda rodne ideologije.

Nino Raspudić | Hercegovina.Info

Da budem plastičan: Prema rodnoj teoriji – bilo tko može biti rođen kao muškarac, a proglasiti se ženom ili obrnuto samo na temelju osjećaja, a u novije vrijeme tvrdi se i kako postoji više identiteta od dva, muška i ženska. Sada je tako definirani rodni identitet, koji se jasno razlikuje od biološki zadanog spolnog identiteta prepoznat hrvatskim zakonom i to zahvaljujući HDZ-u.

Važno je napisati i dobro zapamtiti da su za ovakav neprirodan zakon glasali:

DAVOR STIER

MARIJANA PETIR

IVAN ČELIĆ

Oni koji se vole busati u prsa svojim kršćanstvom donose zakone protivne kršćanstvu. Papa Franjo je nedvosmisleno progovorio o toj ideologiji zla:

Po riječima Marina Miletića Mostovci će jasno i nedvosmisleno braniti naravne zakone na kojima počiva ovaj svijet. I cijeli svemir. A kada za tri godine, po njegovu mišljenju, budu dio vlasti vratit će nadu hrvatskom narodu, vratit će ravnotežu.

Nagnuo se ovaj naš brod previše u lijevo pod palicom Plenkovića i njegove lijevo-liberalne ekipe. Iako je mala agresivna interesna skupina – promotori rodne ideologije – vrlo glasna ona nikako ne odražava stavove ogromne većine našeg naroda.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button