DomovinaVideo

Raspudić: Plenković je rekao da šest godina jede g…a s HDZ-om. To je prvi put da sam čuo nešto iskreno od tog čovjeka.

Nezavisni saborski zastupnik iz Kluba Mosta Nino Raspudić najavio je u N1 Studiju uživo da će cijela oporba idući tjedan izaći s jednom jakom akcijom, ali nije htio otkrivati detalje.

Osvrnuo se i na izjavu premijera u kojoj je rekao da je bijesan jer već godinama jede tuđa “znate već što.”

“On je rekao da šest godina jede govna s HDZ-om. To je prvi put da sam čuo nešto iskreno od tog čovjeka. Zašto to radiš? Zašto si ušao u taj kriminalni milje? Ništa nije promijenio, on je samo omogućio da u novom ruhu igraju dalje”, kazao je Raspudić pa nastavio:

“On je u najmanju ruku jedan beskrupulozni karijerist koji je gledao buduću europsku karijeru. I tu je odrađivao kao guverner, a ne predsjednik Vlade suverene države taj posao. U najmanju ruku, a je li imao i osobnih interesa, to ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati.”

Zaziva nove izbore jer smatra da bi donijeli Saboru legitimitet, koji sada, prema njegovom mišljenju, nema jer su se u dvije godine dogodile tolike afere.

“Plenkoviću se ova afera dogodila u najgore moguće vrijeme. U situaciji energetskog rata, koji je globalan, stanja inflacije, oni nas uvjeravaju da je par ljudi maznulo. Da su na račun zlatnog dede stavili sredstva kojima se svakom kućanstvu u Hrvatskoj mogao platiti jedan veliki zimski račun za grijanje”, istaknuo je Raspudić.

Video cijelog gostovanja Nine Raspudića možete pogledati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button