DomovinaVideo

HDZ i “Trgovačka koalicija donose novi Zakon o cenzuri. Oporba žestoko protiv!!!

Hrvatski sabor raspravlja o Prijedlogu višegodišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za razdoblje 2021. – 2030., o Konačnom prijedlogu zakona o autorskom pravu i o Konačnom prijedlogu zakona o elektroničkim medijima.

U svezi tim vam donosimo govore saborskih zastupnika Nine Raspudića, Zlatka Hasenbegovića, te Karoline Vidović Krišto koji raskrinkavaju stvarne namjere koje “trgovačka koalicija ” na čelu sa HDZ-om želi podvaliti hrvatskom narodu.

Nino Raspudić: “Kako se Andrej Plenković s Edvarda Kardelja prebacio na Judith Butler”

Hasanbegović: “Agencija za elektroničke medije u osnovi parapolitičkom tijelu daje položaj vrhovnog državnog cenzora, nakladnicima nameće autocenzuru i mogući bankrot te zapošljavenje internetskih cenzora koji će se baviti samo čišćenjem internetske septičke jame te suzbijanjem tzv. govora mržnje i lažnih vijesti po modelu komesara iz obilato dotiranog internetskog Komiteta za općenarodnu obranu i društvenu samozaštitu, pretenciozno nazvanog Faktograf.hr.”

Izvor: Narod.hr

Karolina Vidović Krišto: “Vjerujte da ćemo se mi Hrvati znati izboriti za prava koja imaju i drugi europski narodi, a to je pravo na civiliziranu državu, na funkcionalnu vladavinu prava i jednakost pred zakonom. I nikakvi Plenkovići, ni Obuljen Koržineci, ni Pupovci, ni Popovci nam to pravo ne će oduzeti”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button