Domovina

Jandroković najavio: UKINUT ĆE SE MASKE!

Predsjednik Hrvatskog sabora Jandroković nam je javno rekao da će se za koji dan ukinuti nošenje maski. Bogu hvala na ovome.Tražimo da se odmah ukine odredba nošenja maski svugdje – jer isto nema nikakvog smisla.

Nekoliko puta sam objašnjavao građanima zašto mi Mostovci nosimo sulude maske u Saboru. Nekih 478 puta.

Razlog je prozaične naravi: vladajući su donijeli obvezujući Pravilnik za sve zaposlenike Sabora koji onemogućuje dolazak na posao ukoliko ne nosite masku. Mi smo ju kao zastupnici Mosta odbijali nositi, tako smo poslali poruku da navedeno nema smisla, a nakon opetovanog upozorenja predsjedavajućeg smo ju stavili. Jer da smo odbijali na upozorenja bili bismo iznešeni iz Sabora od straže.

Stvarno je glupavo da nas odrasle ljude iznosi osiguranje iz Sabora, nema baš nikakvog smisla takvo ponašanje. Isto tako potpuno je neodgovorno ne dolaziti na posao jer se ne slažemo s nekom odlukom. S druge strane mi smo kao Mostovci od početka ovog ludila upozoravali da nošenje maski NEMA smisla (kirurških i platnenih). Sada mnoga istraživanja jasno govore da nošenje maski šteti organizmu i upropašćuje imunitet. Moj kolega, politički tajnik, Ante Kujundžić naša legenda Miro Bulj (kod kojega COVID potvrde nikada i nisu bile uvedene) smo danas tako protestirali u Saboru bez maski.

Predsjednik Hrvatskog sabora Jandroković nam je javno rekao da će se za koji dan ukinuti nošenje maski. Bogu hvala na ovome.Tražimo da se odmah ukine odredba nošenja maski svugdje – jer isto nema nikakvog smisla. Isto tako, Klub Mosta traži hitno raspisivanje referenduma da se jednom za svagda ugasi Stožerokracija koja je donosila previše pogrešnih odluka, ucjenjivala ljude da se cijepe, cijepila djecu i mlade što je potpuno suludo… ta Stožerokracija je masovno kršila ljudske slobode.

Jandroković najavio: UKINUT ĆE SE MASKE!
crodex.net
Foto: Pixabay

I sada se potiho priča o novom ludilu na jesen.

Mi ćemo biti spremni. Dosta ih je bilo.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button