Domovina

Zagreb ali i ostatak Hrvatske: Novac poreznih obveznika za nakaradne “performanse” on-woke ljevičarskog ludila

Grad Zagreb nastavlja svoju praksu masovnog financiranja radikalno ideoloških podobnih udruga, bacajući novac poreznih obveznika u ponor ljevičarskih eksperimenata. Među dobitnicima velikih suma novca nalazi se i udruga Domino, čiji je osnivač Gordan Bosanac, poznat po svojim kontroverznim stavovima i po tome što je sada ključna osoba u stranci – Možemo, tko bi rekao!

U samo mjesec dana, ova udruga je dobila gotovo 100 tisuća eura iz gradske blagajne za aktivnosti koje se moraju nazvati “anti-kulturom”.

Jedan od primjera tih aktivnosti je Siniša Labrović, čije neukusne “performanse” uključuju javno vrijeđanje nacionalnih simbola poput obješene i spaljene Hrvatske zastave usred Zagreba, bez ikakvih sankcija. Očito je da Labrović preferira provocirati, umjesto izazvati kreativnu raspravu. Nije se sjetio zapaliti jugoslavensku ili četničku zastavu, zastave pod kojima je izvršena agresija nad Hrvatskom. Taj Labrović zna od dosade goli stajati ispred Sabora, čekajući da ga Zoki poljubi u guzicu. Labrović, nažalost, je uranio, nije znao da se Zoki diže tek poslije podne.

Uz njega, tu je i Arijana Lekić-Fridrih iz iste udruge, koja organizira sotonističke “performanse” na javnim trgovima. Ovo financiranje javnih uvreda i provokacija ne bi bilo moguće bez novca poreznika i ogromnih donacija iz raznih izvora, uključujući i sumnjive izvore poput Sorosove Open Society i njemačke Heinrich Boll zaklade.

Ovi događaji ne samo da predstavljaju javno vrijeđanje nacionalnih vrijednosti i zaglupljivanje javnosti, već i financirani teror internacionalnih interesnih skupina.

U videu možete također gledati delinkventa Marka Markovića koji urla nekontrolirano u krugu, nazivajući taj sotonski ples “Delirium interuptum”. Nikad kraj, ovom skupom iz proračuna financiranom društvenom rasulu. Tako se nađe još neki Guru ili bolje rečeno pacijent frustriran, koji još nije u ludnici registriran, kako pomiče zgradu Sabora za točno 1 milimetar, dok mu sljedbenici hipnotizirano plješću aplauz.

Umjesto da se vlast bavi stvarnim potrebama građana, gradske vlasti troše novac građana na promicanje radikalnih ideoloških ideja ali i devijacija. Dok se ovo financirano ludilo odvija na javnim prostorima, građani svjedoče propadanju društva pod vlašću nesposobnih političara. Grad Zagreb tone poput Titanica, dok se njegovi “performeri” igraju Alisa u zemlji čudesa.

Niže se nalazi grafikon prema ukupnom iznosu zaprimljenih donacija udrugama bliskim Možemo! od grada Zagreba od početka godine do danas.

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button