Domovina

U HRVATSKOJ 17.489 NOVOZARAŽENIH: NEMA OBRANE OD OMIKRONA!

U Hrvatskoj u posljednja 24 sata imamo 11.343 novozaraženih, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Radi se o broju pozitivnih slučajeva potvrđenih PCR testovima.

Brzim antigenskim testiranjima detektirano je još 6.146 novozaraženih. Ukupno je to 17.489 novih slučajeva zaraze.

Podsjetimo, dosadašnji crni rekord postavili smo jučer kada je zabilježeno 10.427 novih slučajeva zaraze.

Prije tjedan dana u Hrvatskoj je bilo 9.157 novih slučajeva zaraze, dok je prije dva tjedna zabilježeno 9.058 novozaraženih. Napominjemo da je riječ samo o osobama koje su bile pozitivne na PCR testu.

Nadamo se da nitko s IQ iznad sobne temperature više nikada neće izgovorit nešto u stilu „trebamo mjere“, ili „nismo na vrijeme uveli mjere“. Francuska, Australija i Irska su jedni od šampiona „strogih mjera“ i cijepljenja čitavih populacija. Oni su bespogovorno slušali „stručnjake“ koji su govorili da će mjerama zaustaviti širenje virusa, a dogodilo se to da u tim zemljama virus bukti.

Kao što sada vrlo jasno možete vidjeti i na primjeru Hrvatske, „stroge“ mjere, a niti cijepljenje, ne zaustavljaju širenje virusa. Čak i ove mjere koje imamo, a posebice maske u školama, su potpuno bespotrebne, naprosto zato što su neučinkovite. Da su učinkovite, onda bi sve zemlje imale puno manje zaraženih.

Ovdje govorimo o širenju zaraze, ne govorimo o učinku cjepiva na umanjenje rizika od teškog oblika bolesti. Cijepljenje doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti i zemlje koje su učinkovito cijepile starije i rizične imaju manje umrlih. Nažalost umjesto da se fokusiramo na cijepljenje najstarijih i rizičnih, mi smo rasipali resurse na prisiljavanje mladih i zdravih da se cijepe, samo kako bismo ispunili „ciljeve cijepljenja“ koje su lobisti izlobirali u međunarodnim strukturama.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button