Ljepota i zdravlje

EU parlamentarci: Postoji li veza između bitno povećane smrtnosti djece i cijepljenja protiv COVID-19?

Znatan porast smrti djece i dojenčadi zabrinuo je mnoge koji znaju za ovaj podatak. Glavnostrujaški mediji tu zabrinjavajuću činjenicu baš i ne istražuju. Kao i nedavno svjedočenje direktorice Pfizera u EU parlamentu da cjepivo nije bilo uopće testirano na prenošenje zaraze. A cijela COVID mašinerija, COVID potvrde i segregacijsko uskraćivanje prava ljudima na rad, kretanje, društvene sadržaje i život općenito temeljilo se na toj laži.

Hrvatski tzv. fact checker Faktograf odmah se oglasio o svjedočenju direktorice Pfizera, koja je odgovarajući na pitanje nizozemskog zastupnika, kazala da se u istraživanjima koja su prethodila odobrenju Pfizerovog cjepiva protiv boleti COVID-19 nije testiralo sprječava li cjepivo prijenos virusa među ljudima, navodeći da Pfizerova direktorica nije otkrila ništa novo o cjepivu protiv bolesti COVID-19.

“Takav odgovor je u mnogim rubnim medijima i među korisnicima društvenih mreža predstavljen kao “šokantno priznanje” i “otkrivanje istine” Pfizerove direktorice te temelj za potkopavanje uvođenja i primjene COVID potvrda diljem svijeta”, tvrdi kontroverzni Faktograf.

Bakić o švedskom primjeru

“Švedska ima najmanji višak smrtnosti u nordijskim zemljama od početka pandemije koronavirusa.

Zašto to ističemo? Zbog toga što je napredna i demokratska Švedska bila pod stalnim napadima i optužbama COVID-fanatika i medija da ima “preblage mjere” za zaustavljanje COVID-19. I hrvatski mediji su se priključili toj lockdown harangi protiv Švedske.

Za one koji žele znati više: s vremenom će Znanost pobijediti, a tzv. znanost nema nikakve šanse. Iako je Švedsku najbolje uspoređivati sa Škotskom, mnogi su inzistirali na usporedbi s nordijskim zemljama. Te pričali da Šveđani ‘žrtvuju starce, štede kisik’ i dr.”, piše matematičar i poduzetnik Nenad Bakić.

“Iako je Švedska imala veliku nesreću da je baš po izbijanju prvog vala oko milijun ljudi bilo na skijanju u Alpama (regija Štokholm je tada imala školske praznike), i odatle jaki prvi val, na koncu ima (puno) manji višak smrtnosti od ostalih. Dakle, neovisno o propagandi, znanstvena istina će konvergirati ovome. O tome pogledajte grafikone ovdje .” zaključno ističe Nenad Bakić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button