Izbor uredništva

Jesu li radikalne mjere planski uvedene da bi došlo do urušavanja svjetske ekonomije??

Nenad Bakić jedini u Hrvatskoj sustavno prikuplja i analizira podatke o pandemiji već više od dvije godine. Kako su službene analize koje su provodile naše javne i državne institucije praktično beskorisne, Bakićeve analize temelj su bile za donošenje brojnih odluka kako u Vladi, tako i u nekim ključnim bolnicama. Da nije bilo Nenada Bakića i Gordana Lauc, naša Vlada se vjerojatno ne bi uspjela oduprijeti napadima i ucjenama zagovaratelja još strožih mjera i u Hrvatskoj bi nam danas bilo puno gore nego što je sada. U svojoj objavi na društvenim mrežama se Bakić kratko osvrnuo na pandemijsku krizu koju smo imali protekle dvije godine i koja nam je nanijela ogromnu štetu na globalnoj razini i tek sada osjećamo strašne ekonomske posljedice suludih mjera koje su uvođene diljem svijeta.

U proteklih dvije godine samo su cijene hrane porasle za oko 60 % koje su posljedica isključivo našeg odgovora na pandemiju . Iako pojedinci optužuju rusku agresiju na Ukrajinu za rast cijena , činjenice govore suprotno. Crvena strelica u dolje navedenom grafikonu označava kad se najprije mogao osjetiti učinak rata:

Posljedice će biti milijuni umrlih od gladi i stotinama milijuna osiromašenih jer su nam oni samo htjeli nabiti ”znanstvene” metode lockdowna, maski i obveznog cijepljenja djece za kovid a sve ”za naše dobro”.

Istovremeno Bill Gates, ‘glavni svjetski epidemiolog’ i ”neupitni stručni autoritet” Znanstvenika-oštromjeraša je tijekom dvije godine ‘mjera’ povećao svoje bogatstvo za 30% i koji sada kaže da se od početka znalo da se virus ne može zaustaviti, da je male smrtnosti koji ugrožava uglavnom starije i da je ‘kao gripa’ – ispada da je to sve bila zabuna? – da nas je cjepivo teško razočaralo, da se cijepio 4 puta ali onda odmah nije htio reći kad je bilo 4. put, nego da se i prebolijevanje broji kao cijepljenje.

Srećom oštromjeraši su u Hrvatskoj poraženi kao nigdje u svijetu i Hrvatska je veliki dio vremena odabrala liberalni model koji uopće nije uzrokovao višak smrti, dapače tek uvođenjem covid potvrda se značajno povećala smrtnost u Hrvatskoj .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button