Svijet

Švedska u 2021. ima NAJMANJI višak smrti u cijeloj EU.

Švedska ,koja nije uvela stroge mjere zatvaranja koje su ugušile velik dio globalnog gospodarstva, u 2021. ima NAJMANJI višak smrti u cijeloj EU.

”Mi smo nažalost pokvarili status u 4. valu zbog lošeg cijepljenja starijih, kašnjenja boostera i proboja u bolnicama. I tako … čini se da su Šveđani s klasičnim, znanstvenim, modelom bili u pravu, a ostali koji su nasjeli na kinesku propagandu i odabrali alternativni, radikalni, nikad iskušani ‘vuhanski model’, nisu.

Također mislim da ovo jasno indicira da smrtnost presudno ovisi o zdravlju populacije (biološkoj dobi – ljudi na istoku žive kraće i u prosjeku su puno deblji), te kvaliteti zdravstvenog sustava.Sad se sjetimo onih znanstvenika koji su preko medija i FB proganjali svakog tko je i spomenuo Švedsku, tvrdeći da namjerno ubijaju starce ‘ne dajući im kisika’.

Nažalost, u drugom valu smo imali katastrofalni pomor u domovima i mi (900 umrlih, ili 6% svih stanovnika domova), pa u trećem i četvrtom baš i nije moglo u domovima biti puno smrti (najslabiji umrli i velika prirodna imunost).Izvor ovdje.” naveo je Nenad Bakić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button