Izbor uredništva

Jesu li s ovim Petar Vidov i Faktograf dosegnuli novo dno?

Skupina novinara Faktografa koji na Facebooku provodi cenzuru svih nepodobnih medija i znanstvenika a sada i svećenika dosegnuli su novo dno.

PETNAEST SVEĆENIKA u 4 minute digli glas uz roditelje za djecu. Budući se najavljuje, te već negdje provodi, cijepljenje djece eksperimentalnim cjepivom koje nije testirano na genotoksičnost i kancerogenost, svećenici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, njih petnaest, snimili su kratke poruke o toj gorućoj temi.

U poruci jasno stoji kako djeca ne smiju biti predmet nikakva eksperimenta, prisile, zastrašivanja. Djeca zaslužuju samo najsigurnije i posve provjereno! Ona ne smiju biti žrtva eksperimentalnog cjepiva za koje NITKO ne preuzima odgovornost! Djeca ne smiju biti žrtva retorike zastrašivanja! Djeca ne smiju biti žrtva ucjena! Djeca ne smiju biti izigrana! To ističu svećenici u nekim od poruka koje možete pročitati u tekstu i vidjeti u posebnome video prilogu.

Uz tekst, kao i u videu, su imena sudionika. Povod izlaska u javnost je i blagdan Nevine dječice.

U nastavku možete pogledati navedeni video:

Vjerovali ili ne , ministarstvo laži na čelu sa dotičnim Petrom Vidovom je ovaj video ocijenilo netočnim te mu je na taj način ograničen doseg na Facebooku.

Tekst potpisuje bivša novinarka Al Jazeere a sada novinarka u faktografu Melita Vrsaljko.Uskoro možemo očekivati i cenzuriranje i Biblije! Ni to nas ne bi iznenadilo od Faktografa.

Novinarka Faktografa koja je cenzurirala svećenike.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button