SvijetVideo

Tucker Carlson se obratio javnosti nakon odlaska s Foxa: Republikanci i Demokrati su postigli konsenzus!

Dva dana nakon što je što je otišao s Fox Newsa, bivši voditelj kabelske televizije Tucker Carlson prekinuo je šutnju – točno u isto vrijeme kada bi njegova dugotrajna emisija FNC bila emitirana.

”O nedvojbeno velikim temama, one koje će definirati našu budućnost, praktički se uopće ne raspravljaju – rat, građanske slobode, nova znanost, demografske promjene, korporativna moć, prirodni resursi. Kada ste zadnji put čuli legitimnu raspravu o bilo kojem od tih pitanja?”, rekao je i dodao: ”Prošlo je dugo vremena; takve rasprave nisu dopuštene u američkim medijima.”

Tucker Carlson objavio je video koji je zahvatio američke novinske kuće u svom prvom pojavljivanju otkako se razišao s Fox Newsom, rekavši da istinska debata o glavnim temama jednostavno ”nije dopuštena” u američkim medijima, piše en.as.com

U isječku koji je podijeljen na Twitteru u srijedu navečer, bivši voditelj Foxa održao je govor sličan onima koji su se čuli u njegovoj dugogodišnjoj emisiji, ”Tucker Carlson Tonight”, čak je postavio video kako bi se poklopio s njegovim prethodnim terminom.

Mediji u SAD-u teže jednoumlju i izbjegavanju bitnih tema

Iako se ranije ovog tjedna nije izravno osvrnuo na svoje otpuštanje iz Fox Newsa, Carlson je oštro kritizirao američke mainstream medije, rekavši da je većina rasprava u TV emisijama vijesti ”irelevantna” i ”nevjerojatno glupa”, dok se ključne teme ne spominju.

“Ono što primijetite kad uzmete malo slobodnog vremena je koliko je većina debata koje gledate na televiziji nevjerojatno glupa. One (debate u medijima op.) su potpuno nebitne”, započeo je obraćanje javnosti u video javljanju.

”Nedvojbeno velike teme, one koje će definirati našu budućnost, praktički se uopće ne raspravljaju – rat, građanske slobode, nova znanost, demografske promjene, korporativna moć, prirodni resursi. Kada ste zadnji put čuli legitimnu raspravu o bilo kojem od tih pitanja?”, rekao je. ”Prošlo je dugo vremena; takve rasprave nisu dopuštene u američkim medijima.”

Republikanci i Demokrati postigli konsenzus

Tvrdi da su obje glavne političke stranke u SAD-u ”postigle konsenzus o tome što im koristi” i sada se ”aktivno dogovaraju” kako bi zatvorile smislenu raspravu, rekavši da je američki establišment ”odustao od uvjeravanja” i sada pribjegava povećanju cenzure.

”Odjednom, Sjedinjene Države izgledaju poput jednostranačke države”, nastavio je Carlson. ”To je deprimirajuća spoznaja, ali nije zauvijek”.

“Kada pošteni ljudi kažu ono što je istina, smireno i bez srama, oni postaju moćni”, poručio je Carlson svojim pratiteljima na Twitteru. ”U isto vrijeme, lažljivci koji su ih pokušavali ušutkati se smanjuju. Postaju slabiji. To je željezni zakon svemira. Istinite stvari prevladavaju.”

Video je završio sa riječima: ”Vidimo se uskoro”.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button