SvijetTenis

Đoković uhićen !? Apsolutni skandal i besramno ponašanje australskih vlasti

Američka novinarka Ksenija Pavlovic McAteer tvrdi da je Đoković uhićen. Tvrdi da je to saznala od njegova oca Srđana. Isto pišu i najveći srpski mediji.

ĐOKOVIĆEV BRAT: OPET GA ŽELE ZATVORITI

Ovu vijest, koju su najprije javili mediji u Australiji, potvrdio je i brat srpskog tenisača Đorđe koji je u ponedeljak ujutro gostovao na TV Prva.

“Besana noć za čitavu obitelj, prolazimo kroz teške trenutke. Novak je pokazao koliko je ustrajan i koliko vjeruje u ideale, izborio se i za sebe i cijeli svijet. S druge strane imamo sistem Australije, sudac je donio pravu odluku na osnovu činjenica, ali sada dobivamo informacije da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda”, počeo je Đorđe pa dodao:

“Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesretna, žive u teškim uslovima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo napraviti s naše strane, da se angažiramo i pustimo ovu vijest da Novaka opet hoće zatvoriti. Trenutno se savjetujemo s odvjetnicima i press službom koji su sljedeći koraci. Novak je sada s odvjetnicima u prostorijama gdje su bili tijekom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio jedan veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu pobijediti cijeli sistem i Novaka.”

Podsjećamo,sudac Australskog federalnog suda Anthony Kelly odlučio je danas poništiti odluku vlade i odobriti vizu za Novaka Đokovića kako bi se srpski tenisač mogao slobodno kretati po Australiji. 

Ipak, očito to nije kraj ove pravne sage. Bez obzira na odluku suca Kellyja, ministar imigracije Alex Hawke ima pravo ponovno ukinuti Đokovićevu vizu i to na sasvim drugim temeljima od onih na kojima je to učinjeno prvi put. 

Predstavnici vlade su na sudu rekli kako bi se upravo to moglo dogoditi, a sudac Kelly izrazio je nezadovoljstvo takvim mogućim razvojem događaja. Također je istaknuo kako će se onda opet cijela priča vratiti na sud gdje će se raspravljati o tome hoće li Đoković dobiti trogodišnju zabranu ulaska u Australiju, koja bi išla uz novu odluku o suspenziji vize.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button