DomovinaVideo

Bošnjaci moraju birati: Žrtvovati Komšića ili žrtvovati BiH

Ne treba zaboraviti, Komšića su birali Bošnjaci, a u Posušje i Široki Brijeg ne ide „ni telefonom“. On je “Hrvat” jednako kao što je to bio i njegov najveći uzor i najveći zločinac sa ovih prostora Josip Broz Tito.

Komšić je čovjek koji je u svađi s najvećim brojem pripadnika populacije koju navodno predstavlja, a prije svega je “navučeni” foteljaš. Od 2006. godine sjedi u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine i jasno je da mu se itekako osladilo. 

Bošnjaci moraju birati: Žrtvovati Komšića ili žrtvovati BiH
crodex.net

Ne postoji ono što taj čovjek nije spreman žrtvovati kako bi se još jednom održao u prostorijama u kojima je znao nazdravljati s Miloradom Dodikom.”On je krajnje nepouzdan čovjek, iz njegovih izjava i djela nikad čovjek ne može izvući stvarni smisao.”

“Željko Komšić ne čini ništa da bi smirio uzburkane strasti u ovoj zemlji, naprotiv, on gleda uvijek s koje strane će potpaliti vatru”, rekla je Dušanka Majkić, izaslanica SNSD-a u Domu naroda parlamenta BiH, za Nezavisne novine.

Komentirajući postupak Komšića, koji je jučer uputio čestitku predsjednici Kosova Vjosi Osmani povodom Dana neovisnosti Republike Kosovo, Majkić je rekla da Komšić strahuje za svoju poziciju.

“On je u strahu od izmjena Izbornog zakona koje bi njega dovele u krajnje nepovoljan položaj da ne može glumiti hrvatskog predsjednika što je činio do sada”, kazala je Majkić.

Dodala je da Komšić kaže jedno pa napravi drugo.

“Ili uradi nešto pa poslije nalazi razlog zašto je to uradio, ali uvijek tražeći krivicu na srpskoj ili hrvatskoj strani.

Komšić je krajnje nepouzdan čovjek

Komšić je Hrvatima ogadio BiH

On je krajnje nepouzdan čovjek, iz njegovih izjava i djela nikad čovjek ne može izvući stvarni smisao”, rekla je Majkić, dodajući da iz svega toga izvire Komšićev strah da više neće biti na poziciji na kojoj se nalazi.

“Bošnjaci će morati, ako ne žele žrtvovati BiH, žrtvovati Željka Komšića”, zaključila je Majkić za Nezavisne novine.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button