Uncategorized

BIVŠI MOĆNIK PROTIV SADAŠNJEG MOĆNIKA: Todorić žestoko napao “kralja plina” Pavla Vujnovca

Ivica Todorić žestoko je napao Pavla Vujnovca koji želi postati većinski vlasnik njegovog bivšeg carstva.

“Plenkovć i njegovi ortaci su lažinim obećanjima došli na vlast. Lažu zbog vlastite koristi ili u političke svrhe.PRIMJER: Plenkovićev ortak Vujnovac na konferenciji “Dan velikih planova”, ispred predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Milanovića te poslovnom zajednicom ISPRIČAO TOTALNE IDIJOTARIJE!

Ali idiotarije iza kojih stoje kriminalne namjere. Čovjeku bude slabo i postane očajan kada sluša Vujnovca koji nas pravi budalama pričajući bajke da će on Agrokor/Fortanova izvesti na IPO. Iznio bih samo nekoliko činjenica, a u slijedećim objavama i dokaze:Agrokor/Fortanova poslovno, financijski razorena, praktički u /ili pred bankrotom.

Svijet pred recesijom ili i u recesiji.Protiv Agrokora/Fortanove se vodi čitav niz sudskih postupaka, a tek će se voditi i protiv samoga Vujnovca. Zar kompanije s takvim statusom mogu na IPO? SULUDO!Kako Vujnovac može pljačkati, a onda i pokušavati oteti PRIVATNU IMOVINU Agrokor koja je nezakonito eksproprijana od Hrvatskih građana (a o čemu se vodi i spor)?

Može jer je Vujnovac osoba bez morala i duboko u kriminalu, o čemu mnogi svjedoče i pišu, pa i ja svo vrijeme na društvenim mrežama. Upravljački dio VLASTI u Republici Hrvatskoj je preuzela, pod kontrolu, izdajnička BANDA. Korupcija na korupciju, kriminal na kriminal. Ovo nije samo nova pljačka stvarnih vlasnika Agrokora koji je kriminalnim postupcima države otet većinskom vlasniku i još 5600 malih dioničara, ovo je neviđena javna pljačka cijele Hrvatske”, napisao je Todorić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button