Domovina

Ante Gotovina: Jači smo i bolji ljudi, spremni raditi za bolje sutra(VIDEO)

Četvrt stoljeća je prošlo od operacije Oluja, od vojno redarstvene operacije koja je odredila budućnost naše domovine početak kraja rata i uspostavu mira na ovim prostorima. Imam čast obratiti vam se danas, obratio se umirovljeni general Ante Gotovina okupljenima na proslavi Dana pobjede u Kninu 05.kolovoza 2020.godine. Svim okupljenima zaželio je dobrodošlicu.

 ANTE GOTOVINA O PRVOJ GODINI SLOBODE 'Ja sam uvijek bio slobodan'

– Poštovani branitelji, dragi moji prijatelji. Ono sudbonosno vrijeme zauvijek nas je povezalo. Zajedništvo naših ljudi pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Frane Tuđmana, ministra obrane Gojka Šuška i svih načelnika Glavnog stožera – bile su presudne odlike da u teškim okolnostima izgradimo Hrvatsku vojsku i obranimo se, okončamo nametnuti rat te stvorimo pretpostavke za trajni mir, kazao je Gotovina.

Svima u sustavu nacionalne i domovinske sigurnosti brinete o sigurnosti naše domovine, čestitam Dan domovnske zahvalnosti, dodao je. Pripadnici hrvatskih snaga – vama hvala, vama čestitam Dan pobjede i Dan branitelja!

Strahote rata, godine patnji i stradanja nevinih, žrtve života mladih vojnika i onih koji su izgubili svoje zdravlje – u kolektivnoj su svijesti našega naroda i ugrađeni su u temelje naše državnosti. S ponosom i tugom sjećamo se naših prijatelja, poginulih i umrlih suboraca. S posebnim poštovanjem pozdravljam vas, drage obitelji, poručio je Ante Gotovina.

U nastavku pogledajte cijeli video.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button