Magazin

Vlasnik apartmana bijesan: Hvala stožeru što mi gosti otkazuju i odlaze u Crnu Goru

Vlasnik apartmana, kao mali iznajmljivač iz Dalmacije bijesan je na odluke stožera kojim su zatvorili granice našim ljudima iz BiH.

“Godinama u svojim apartmanima imam za goste naše ljude iz BiH, i danas slobodno mogu reći da se taj naš odnos iz poslovnog polako pretvarao u prijateljski. Svake godine dio ljeta provodili su kod mene, i tako bi bilo i ove godine da nas stožer nije zatvorio granice. Bili smo uvjereni da će granicu otvoriti, pogotovo jer u BiH skoro i nema zaraze. Ljudi su mi teška srca otkazali apartmane i kažu da će ovo ljeto na ljetovanje u Crnu Goru gdje nema ograničenja ni problema s granicama”, žali se vlasnik apartmana.

Vlasnik apartmana

“Moji gosti su imali sreću da ne obole od Covida- i sada su izgleda zbog toga krivi jer ih se tretira građanima drugog reda koji moraju raditi testove. Obitelj broji 5 članova i novac koji bi trebali dati na testove dovoljan im je za dan ili dva boravka na ljetovanju. Smatraju da je ovo izdavanje testova čista pljačka, a zatvaranje granice sramota za sve. Hvala stožeru što mi gosti otkazuju i nadam se da ih još dugo nećemo gledati u medijima, jer su za mene od pozitivaca prerasli u najveće negativce u ovoj državi”, ogorčen je vlasnik apartmana.

U protekla 24 sata, u BiH registrirano je samo šest novozaraženih osoba tako da ova odluka Vlade RH uistinu nema smisla i samo nanosi gospodarsku štetu Dalmaciji .

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina.in

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button