Domovina

Hrvatski branitelj: Kako me stožer napravio turistom u državi za koju sam dao sve

Prenosimo vrlo simptomatičnu poruku Hrvata kojeg hrvatski stožer i političari uzimaju za državljanina drugog reda. Ne ulazimo u priču tko je pobjednik, agresor ili branitelj, jer hrvatski, srpski, bošnjački i drugi branitelji su dio populacije koja riskira i krvari za planove pokvarene kvazi elite. Tako je zadnjih 2500 godina. Pročitajmo iskrenu izjavu hrvatskog branitelja.

“Već sam se javljao povodom ove teme i mislio sam da će mjere na granicama popustiti dolaskom ljeta. Kao što se da pročitati iz medija i to onih koji su nas protekli period bombardirali brojkama o novozaraženima i umrlima svakim danom sve je manje zaraženih. Kod nas u Hercegovini broj novozaraženih se može nabrojati na prste jedne ruke. Ja kao državljanin Hrvatske u najmanju ruku sam očekivao da ću moći slobodno ulaziti u svoju državu bez ikakvih ograničenja i bez potvrda.

Jutros čitam da će u Hrvatsku moći turisti uz tri potvrde da ih sada ne spominjem. Covid nisam imao, cijepiti se bar za sada ne mislim i ostaje mi samo da plaćam testove kako bi ušao u svoju državu i to ne kao njen državljanin već kao turista. Ja sam Hrvatskoj dao sve svoju mladost kada joj je bilo najpotrebnije. Ne, ne žalim zbog toga, ali me boli odnos države Hrvatske za svoje državljane, i to za sve nas općenito koji živimo u BiH. Što je najžalosnije još se niko nije oglasio o ovome od naših političara, kao ni od onih koje smo izabrali u Sabor RH. Tiho preko noći postajemo turisti u svoj državi. Iako je od ovoga stožera stvarno je previše.”

Kapa dole dobri čovječe, istinu zboriš.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Hercegovina info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button