Domovina

„Konačni podaci“ vrlo jasno potvrđuju da je COVID-19 bolest…

„Konačni podaci“ koje sada imamo vrlo jasno potvrđuju da je COVID-19 bolest koja ugrožava stare i bolesne.

U Hrvatskoj je učinak pandemije na smrtnost mlađih od 60 godina bio potpuno zanemariv. Najveći porast umrlih bio je kod starijih od 80 godina. Bilo kakve „mjere“ (kao i cijepljenje) usmjerene na mlađe od 60 godina bile su potpuno nepotrebne i suvišne. Svi smo u kontakt s virusom došli više puta, a usporedbom različitih zemalja u Europi jasno vidimo da je smrtnost u najvećoj mjeri bila određena bogatstvom države i kvalitetom zdravstvenog sustava. Na razini pojedinca najvažnije je bilo osobno metaboličko zdravlje.

Izreka kaže da je „lako biti general poslije bitke“

Konačni podaci vrlo jasno potvrđuju da je COVID-19 bolest...
crodex.net
Foto: Pixabay

Da smo desetine milijardi koje smo platili za nemoralne profite industrije i trgovaca testovima, zaštitnom opremom i cjepivima uložili u poticanje zdravog životnog stila i podizanje razine zdravstvene skrbi, imali bismo puno manje umrlih, a danas bismo umjesto osiromašene zemlje imali zdravije ljude i puno kvalitetniji i bolji zdravstveni sustav. Izreka kaže da je „lako biti general poslije bitke“, no nažalost ovo što sada vidimo na konačnim podacima znali smo već u ožujku 2020. godine kad su došli prvi podaci iz Kine.

Brojni znanstvenici su na to upozoravali, no nažalost lobisti pandemijske mafije su doslovno kupili pojedine znanstvenike, stručnjake, političare, medije i razne nacionalne i međunarodne stručne organizacije te nametnuli globalnu politiku koja je bila usmjerena prvenstveno ostvarivanju profita industrije pandemije.

Iznimno je važno da sve te mafijaše i zločince identificiramo i procesuiramo, jer će se u suprotnom isto ponoviti kad se pojavi neki novi virus, a to će se sigurno događati svakih nekoliko godina.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button