Izbor uredništva

Zašto se u mainstream medijima šuti o otkriću da segregacijska mjera covid potvrda nije bazirana ni na kakvoj znanosti?

Više od tri dana je prošlo otkako je Pfizer skandalozno priznao u EU parlamentu (https://twitter.com/rob_roos/status/1579759795225198593) da segregacijska i izuzetno štetna mjera covid potvrda nije bazirana ni na kakvoj znanosti, u našoj javnosti je to prošlo gotovo neprimjetno i jedan smo od rijetkih medija koji je objavio ovu vijest.

Ovim putem apeliramo da im svi skupa postavimo pitanje zašto se o tome šuti!?

Budući da je medija u mainstreamu previše, fokusirat ćemo se na one medije, tzv. fact-checkere, koji su u ovo apsurdno vrijeme dobili ulogu arbitara istine.

Pozivamo vas, dakle, da tekst u nastavku copy-pejstate na svaku objavu Faktograf.hr dok na njega ne dobijemo odgovor, a osim objave teksta u komentarima, možete im ga poslati i preko maila: [email protected]

”Faktograf.hr, 24.11.2021. objavili ste tekst sa sljedećim naslovom: “Novinar RTL-a Boris Mišević na Facebooku je 15. studenog objavio post u kojem tvrdi da su “Covid propusnice grubo kršenje ljudskih prava i sloboda”. Tvrdi da je u pitanju diskriminacija za koju nema znanstvene osnove. Ništa od toga nije točno”.

Nakon što je Pfizer u EU parlamentu javno priznao da nikakva testiranja (prije puštanja u prodaju) nisu izvršena kojim bi se utvrdilo sprečava li cjepivo širenje virusa, hoćete li demantirati sami sebe, budući da tim priznanjem postaje kristalno jasno da za covid potvrde uistinu nije bilo NIKAKVE znanstvene podloge (koja bi bila podloga zabrane kretanja za necijepljene ako cijepljenjem ne prestaju širiti virus)? [https://twitter.com/rob_roos/status/1579759795225198593]

Hoćete li i kada demantirati sve javne osobe (uključujući sami sebe) koji su promovirali tu pogrešnu, antiznanstvenu i manipulativnu mantru “misli na druge, cijepi se”, na temelju koje su ljudi prema cijepnom statusu nezapamćeno segregirani u 21. stoljeću?”

Izvor:Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button