Magazin

Video:PREMIJERA SPOTA TRAM 11-PŠK!

Tram 11 je najvažniji hrvatski hip-hop sastav, a Target i General Woo su legende rap scene u hrvatskoj i regiji. Nakon što su izbacili album godine pod nazivom Jedan i Jedan, pokorili medije, rasprodali sve naklade albuma, nasmijali se u lice “kulturi otkazivanja” , cijeli tjedan bili tema u Saboru , Tram 11 se vraća svojim fanovima  velikim koncertom u Hali 20. svibnja 2022.

Hrvatska ljevičarska medijska i kulturna scena “na nož” je dočekala ovaj album jer progovara o brojnim temama koje su za ljevičare svojevrstan tabu, ali i za ukupan politčko-kulturni mainstream.

Neki od istaknutih stihova sa albuma koje se nisu svidjele ljevičarima glase ovako:

“Na čelu ti petokraka, u oku dugine boje u koliko si udruga što milijardu kuna broje? PŠK malo Titu, malo Castru, ‘ko Danka partizanka provaljuješ na terasu. Ne voliš kuhara, ali dobro grabiš iz lonca, svi ste tu zbog novca kao mit iz Jasenovca. Balaševići, nema vam države ni na igrici, pšk za ćirilicu na Ilici. Bipolarni bipsići, j..o li vas ćaća, k’o Plenki i Njonjo, svi ste topla braća, olfo tolerantni, orjunaški unučići, toliko pšk da ih zovemo Pušići.”

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button