DomovinaVideo

(VIDEO) MIRO BULJ ZAPRIJETIO NOVIM IZBORIMA U SINJU NAKON ŠTO SU VIJEĆNICI HDZ-a i SDP-a OVO NAPRAVILI!

Vijećnici HDZ-a i vijećnik SDP zajedno su napustili sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja i tako onemogućili donošenje novog prostornog plana kojeg sam predložio.

Takav potez se ne može objasniti ničim drugim nego politikanstvom i pokušajem stopiranja razvoja Grada Sinja, posebno jer je na samom početku sjednice predsjednik kluba vijećnika HDZ-a Stipe Perić rekao da HDZ podržava izmjene i da one idu ljudima u korist, ali da dolaze sa zakašnjenjem da bi napustio sjednicu s vijećnicima HDZ-a i tako onemogućio donošenje Prostornog plana kojeg je javno podržao.

Predložio sam Gradskom vijeću Grada Sinja Prostorni plan koji bi omogućio razvoj grada i privlačenje novih investicija i otvaranje novih radnih mjesta kao i izgradnju stanova i obiteljskih kuća za mlade obitelji, ali su nažalost danas vijećnici HDZ-a i vijećnik SDP-a zajedno napustili sjednicu i srušili kvorum.

Još uvijek ne mogu sebi objasniti ovaj začuđujući manevar vijećnika HDZ-a usmjeren protiv Sinja i njegova razvoja kao ni to da hvale Plan da bi ga onda namjerno rušili.

Sinj je krenuo u pravom smjeru, nova gradska uprava u manje od dvije godine otvorila je dva gradska vrtića čime se ne može pohvaliti nijedan novoizabrani gradonačelnik, znatno smo povećali ulaganja u razvoj, poljoprivredu, demografske mjere kao i ulaganje u najpotrebitije, otvaraju se nova radna mjesta i mi se nećemo dati zaustaviti.

Ako vijećnici HDZ-a i vijećnik SDP-a nastave s namjernim opstrukcijama i destruktivnim politikanstvom znamo što nam je činiti.

Ako i na nastavku sjednice naprave isto i budu opstruirali razvoj Sinja idemo na nove izbore za gradonačelnika i gradsko vijeće.

Uvjeren sam da će takvu destruktivnu politiku Sinjanke i Sinjani kazniti i dati nam još veće povjerenje.

Video možete pogledati OVDJE

Izvor: Miro Bulj

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button