Domovina

“Kontroverzni” doček Nove godine u Sinju?

“Kontroverzni doček Nove godine u Sinju” kako ga nazivaju tzv. ”mainstream” mediji je nažalost jedini grad u RH u kojem nije bilo suludih epidemioloških mjera i segregacije građana na cijepljenje i necijepljene.

Zašto je po mainstream medijima doček u Sinju ”kontroverzan” ?

Organizator nije teroristička organizacija, prihod od ulaznica nije završio u gradonačelnikovom gepeku, izvođači nisu urinirali po publici, nije bilo grupnih silovanja…

Doček u Sinju “kontroverzan” je samo zato što nije bilo segregacije među ljudima koji su na otvorenom čekali Novu. Svi su ti ljudi, i oni s potvrdama i oni bez, ionako u grupama sa zajedničkih večera, kućnih zabava ili “zagrijavanja” po kafićima došli na trg.

Razdvajati ih na velikom otvorenom prostoru nakon što su cijelu večer bili stisnuti na zatvorenom jedni s drugima potpuna je glupost. To samo stvara bespotrebne napetosti u društvu i to je ono što je doista kontroverzno. Nije doček u Sinju kontroverzan već su kontroverzni dočeci ostalim gradovima u kojima se vršila segregacija građana i što se ta segregacija provodi kao da je to nešto skroz normalno. Nadamo se da nikada više u Hrvatskoj nećemo imati situaciju da ijednu Novu godinu dočekamo u ovakvim okolnostima.

Miro Bulj je objavio snimku s masovnog dočeka Nove godine, na kojem je svirala Crvena Jabuka pa vi procijenite što je bilo ‘‘kontroverzno”.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=664411587892225&t=0

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button