Domovina

Katica ”naživcirala” bivšu premijerku Kosor ovom objavom: U ratu domoljub i nacionalist koji uzima stan Srba, a sada je pacifist

Jadranka Kosor, bivša predsjednica vlade i HDZ-a te nekad najbliža suradnica Ive Sanadera, žestoko se posvađala s korisnicom Twittera Katicom Miličević koja ju je optužila da je licemjerna te da je tuđi stan pripisala na sebe.

“Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike!U ratu domoljub” i nacionalista,koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe.U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana..Može li gore?” napisala je na Twitteru Katica Miličević.

“Lažljivice pokvarena”, odgovorila je Jadranka Kosor.

“Vi me ne možete uvrijediti. Dokažite što to lažem. Uzeli ste srpski stan i to nije tajna. Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu. Što je od toga laž?”, nadalje je pisala Katica.

“Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe”, napisala je Kosor naknadno na svom Twitter profilu i blokirala Miličević koja je komentirala i ovaj tvit bivše premijerke.

“Cvilite Vi Jadrankice suzo Ivina!Ja ne cvilim!!Ja sam samo prozvala legalnu otimačinu stana od srpske djece u kojem živite! Glumite moralnu vertikalu kod Hrvata”, napisala je Miličević.

Tko je Jadranka Kosor?

Bivšoj HDZ-ovoj predsjednici Vlade Republike Hrvatske i najbližoj suradnici dr. Ive Sanadera, ljevičarski mediji danas vole tepati kao o “jednoj od naših najutjecajnijih twiterašica”, a dr. sc. Zlatko Hasanbegović, iz Neovisnih za Hrvatsku i nekadašnji HDZ-ov ministar kulture, okarakterizirao ju je političkom pomajkom Andreja Plenkovića, aktualnog premijera i predsjednika HDZ-a.

Dužnost potpredsjednice Vlade i ministrice u vladama premijera Sanadera obnašala je do 2009. Na predsjedničkim izborima 2005., kao kandidatkinja HDZ-a izgubila je u drugom krugu od Stjepana Mesića.

Nakon dramatične Sanaderove ostavke, 3. srpnja 2009. dolazi na čelo Vlade RH. HDZ s njom na čelu te pod teretom Sanaderovog uhićenja i suđenjem za korupciju (koje još uvijek traje) uz fenomen ‘Facebook prosvjeda’ kada su zagrebačkim ulicama tisuće ljudi prosvjedovale protiv njezine vlade, krajem 2011. gubi izbore, a nju na stranačkoj konvenciji u svibnju 2012. nasljeđuje Tomislav Karamarko. HDZ-ov Visoki sud časti Jadranku Kosor ubrzo zbog njenih istupa u javnosti početkom 2013. izbacuje iz HDZ-a.

Od tada ju se može vidjeti na raznim projugoslavenskim okupljanjima uz nekadašnje bivše predsjednike Stjepana Mesića i Ivu Josipovića ili kao gošću isto tako projugoslavenskih medija (tzv. regije).

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button