VideoZanimljivosti

ADMIRAL DOMAZET LOŠO: OVO JE DUHOVNI RAT – RUSIJA MORA ZAUSTAVITI ŠIRENJE NATO-A

Sinoć je u Podcastu Velebit gostovao admiral Domazet Lošo s temom ”Moj pogled na uzroke i posljedice rata u Ukrajini”.

Ovaj kontroverzni nastup od dva sata već je dignuo dosta prašine. Naš geostrateg i geopolitički analitičar ima potpuno drugačiji pogled na rat u Ukrajini od službenog.

“Rat je pokrenula okultna oligarhija, koja je nastala u Veneciji pa je preko Nizozemske došla u Veliku Britaniju, a iz nje u Ameriku”, započeo je svoju analizu umirovljeni admiral. “Okultna oligarhija vlada dubokom državom”, kazao je Lošo.

On kaže da se po vojnoj doktrini ne radi o invaziji Ukrajine, nego o specijalnoj vojnoj operaciji kako kaže Putin. Ukrajina je dopustila okultnoj svjetskoj oligarhiji da koristi Ukrajinu protiv Rusije. Putin je dugo upozoravao da Rusija neće dopustiti daljnje širenje NATO-a .Po Loši Ukrajina je dopustila da se s njenog teritorija ugrožava Rusija. To je bitna razlika u odnosu na Domovinski rat koji je bio obrambeni.

Domazet Lošo ne dopušta nikakve paralele i usporedbe Domovinskog rata i rata u Ukrajini koje je pokušavao povući voditelj Marko Jurič. Prvi objekti koje je Rusija napala i uništila dalekometnim raketama Kalibar i Iskender bilo je 13 bioloških laboratorija koji nisu bili pod kontrolom ukrajinske vlade. Tamo se proizvodilo biološko oružje. Možda će neke buduće pandemije, koje najavljuje i Bill Gates, biti izazvane nekim od tih proizvoda.

U Ukrajini je Zapad dozvolio nacističkim skupinama, Banderovcima, nasljednicima Stepana Bandere, da se obnove i djeluju. Denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine je Putinov cilj, kao i odsijecanje Ukrajine od Crnog mora. Za dom spremni, naprotiv, u Domovinskom ratu, nije imao nikakvih nacističkih konotacija, rekao je Lošo.

Ovo je duhovni rat, rat civilizacija, rat Krista protiv Antikrista. Kršćanska Rusija protiv Europske unije i NATO-a. EU ne postoji, jer može postojati samo s Kristom, a odrekla ga se. Zelenskom zamjera što se “oblačio u žensku odoru” i “hodao u štiklama”. On je eksponent liberalnog Zapada “gdje muškarac više nije muškarac”.

Rusija će dovršiti ovu operaciju najkasnije do kraja mjeseca, zauzimanjem Dnjipra i Odese. Kijev je kolijevka Rusije. Ukrajinske zračne snage su uništene, osim onih koji su pobjegli u Rumunjsku. Rusija je postavila vrhunske protuzračne sustave kojima kontrolira nebo nad Ukrajinom. Svaki zrakoplov koji se pojavi bio bi oboren. EU zemlje, uključujući i Hrvatsku, imat će više štete od sankcija nego Rusija. Rusija ima potporu Kine, koja će uskoro krenuti na Tajvan.

S porazom Ukrajine žarište sukoba će se prenijeti na Pacifik. Lošo ne očekuje neku eskalaciju u BiH. Bilo bi vjerojatnije da dođe do sukoba ako se pokuša stvoriti Velika Albanija ujedinjenjem Kosova i Albanije.

Na kraju je Lošo naglasio da nije proruski orijentiran, nego da samo mora kao stručnjak reći ono što zna i misli. Rado bi ovo rekao na HTV-u, ali na HTV-u ne dopuštaju ovakva sučeljavanja. Usprotivio se tome da Hrvatska Ukrajini šalje oružje, rekao je da se Hrvatska ne bi trebala zamjeriti Rusiji, već se držati po strani.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button