Domovina

Narod se budi i ovo je žuti karton za vlast! A iza žutog u pravilu slijedi crveni!

“U Zagrebu se okupio hrvatski narod svih uvjerenja i svjetonazora, cijepljenih i necijepljenih kojima je dosta nedosljednih mjera, nezakonitog ograničavanja sloboda, manipulacije, segregacije i ponižavanja”, ističe dr. sc. Igor Peternel, član predsjedništva Domovinskog pokreta i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba u osvrtu na subotnji veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda i aktualnih koronamjera.

Osvrt dr. sc. Peternela prenosimo u cijelosti:

Rekapitulacija dana:

U Zagrebu se okupilo jako puno ljudi svih uvjerenja i svjetonazora, cijepljenih i necijepljenih kojima je dosta nedosljednih mjera, nezakonitog ograničavanja sloboda, manipulacije, segregacije i ponižavanja lijevo- globalistički mediji su taj događaj potpuno cenzurirali, umanjili i krivo interpretirali.

Vjerujem uzaludno, a po njihovu profesionalnost i relevantnost i smiješno. Ne shvaćaju da društvene mreže televizijsku cenzuru čine cirkusantskom, a ljude koje se pokušava indoktrinirati još revoltiranijima inzistiraju na preuveličavanju incidenta s novinarima. Da, treba osuditi svako nasilje, a napadača sankcionirati u skladu sa zakonom. I to je to! Točka!

Vidio sam Borisa Miscevica s RTLa. Nitko ga nije napao! 99.99% prosvjednika bili su kulturni i pristojni ljudi! Tamo gdje je puno ljudi, logično dogodit će se i incident. Pamtimo mi već i udaranje šakom u glavu nemoćne starice Ružice Čavar za čija prava se onda nije digla niti jedna udruga. Gdje su tada bile ženske udruge?

Jučer smo vidjeli brutalnost u Rotterdamu, pucanje u prosvjednike, ali o tome se u našim medijima šuti! I na kraju, da se ne lažemo, da, ovo je bio prosvjed i protiv važnog dijela medija i njihovog svrstavanja uz promociju i zaštitu ovakvih sumanutih mjera ovo danas bio je skup za obranu temeljnih ljudskih prava na kojem nisam vidio predstavnike bilo koje udruge za ljudska prava, a koje godinama iz proračuna dobivaju novac za svoj Tzv. rad.

Što rade i čime se bave u slobodno vrijeme, u pauzi između ganjanja fašista i brige za globalističke interese? Zašto ne brane slobodu? Ovaj virus ih je potpuno ogolio! Sve u svemu, narod se budi, buni i ovo je ozbiljan žuti karton za vlast! A iza žutog u pravilu slijedi crveni!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button