Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) MARKO JURIČ ZAGRMIO U BUJICI: Pojedini su suci u službi Porfirija i ‘srpskog sveta’!

VIDEO! MARKO JURIČ U BUJICI: “Hrvatsko pravosuđe je premreženo agentima KOS-a, a pojedini su suci u službi Porfirija i ‘srpskog sveta’!

” POGLEDAJTE ŠTO JE JURIČ GOVORIO O SUTKINJI HORVAT, MIRJANI RAKIĆ, ANDREJU PLENKOVIĆU I ZORANU ŠPRAJCU!

10 MJESECI ZATVORA:

Juričeva ironija proglašena je ‘govorom mržnje’ protiv Srpske pravoslavne crkve…

‘NOVINAR GODINE’: Šprajcovo prostačko vrijeđanje hrvatskih biskupa ostalo je bez reakcije DORH-a…

EKSKLUZIVNE SNIMKE IZ SUDNICE: Sutkinja Mirjana Horvat izvješće SOA-e o porastu četničkog ekstremizma u Hrvatskoj, proglasila – neistinitim?!

MARKO JURIČ: OVO JE PORAZ HRVATSKE DRŽAVE!

Nakon presude, kojom je novinar Marko Jurič kažnjen s 10 mjeseci uvjetnog zatvora (uz rok kušnje od dvije godine), voditelj s Podcasta Velebit gostovao je u Bujici Z1 televizije.

“Osjećam ovu državu i kao moje dijete, a onda moje vlastito dijete – meni sudi,” izjavio je ogorčeni voditelj, otac četvero djece i ratni reporter iz devedesetih:

“Današnja Hrvatska ni izbliza nije onakva, kakvom smo je zamišljali ’91. godine!”

“Sutkinja Mirjana Horvat ponašala se tijekom suđenja kao zapisničarka DORH-a, meni nije dala govoriti, nije prihvatila ni jedan relevantan dokaz, samo je u zapisnik diktirala teze tužitelja,” komentirao je Jurič postupak, koji je protiv njega poveden zbog ‘govora mržnje’, kako je u obrazloženju presude okarakterizirana njegova kritika upućena Porfiriju, nakon što je u Chicagu pjevao pjesme o četničkom vojvodi Momčilu Đujiću:

“Ovo je poraz Hrvatske države i zbog ovakve presuda uzdrmani su njezini temelji, a promicatelji četničke ideologije i ‘srpskog sveta’ još su više ohrabreni!”

Posebnu poruku poslao je Andreju Plenkoviću, čija politika – po Juričevom mišljenju – potiče pojedine suce željne karijere i napredovanja, na donošenje ovako skandaloznih političkih presuda:

“Dodvoravanjem Porfiriju, Hrvatska država staje na stranu agresora i u Plenkoviću toliko bitnoj – Ukrajini, s obzirom na to da SPC otvoreno podupire rusku pravoslavnu ispostavu u Kijevu!

Širenje ‘ruskog sveta’ u Ukrajini je ipak donekle zaustavljeno, ali Plenković će zbog popuštanja ekstremnoj politici Srpske pravoslavne crkve, biti odgovoran za širenje ‘srpskog sveta’ i svega onoga zločinačkog što sa sobom donosi – u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i na Kosovu.”

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Izvor: Velimir Bujanec

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button