Domovina

“Gospodine Plenkoviću, otiđite! Bolje prije nego kasnije, bolje po vas -samo otiđite”!

To ste vi, gospodine Plenkoviću. Do dna želuca mi se gadi vaša laž, manipuliranje, izdaja, a ponajviše od svega mi se gadi što ste učinili od digniteta Domovinskog rata i od hrvatskih branitelja koji danas nemaju gdje više podići glas jer ste korumpirali sve udruge koje bi ih trebale štititi i braniti

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Stipo Mlinarić, oštro je odgovorio premijeru Plenkoviću:

”Gospodine Plenkoviću, svojedobno ste izjavili kako stranka ne smije biti talac jednoga čovjeka. I nakon te mudre i vrijedne misli koju ste pretvorili u floskulu, jer to nije bila misao samouvjerenog domoljuba nego ambicioznog karijeriste, zasjeli ste na čelo stranke.”’

“No, promjena koja je došla s vama je velika. Sada nije tek neka stranka talac nekog nesposobnog političara, nego je sada cijela država talac jednog izdajice nacionalnih interesa

▪️Prevarili ste narod i zabetonirali prodaju INE! ▪️Uveli ste, kao svog koalicijskog partnera, na ključna mjesta nasljednike stranke koja je bila leglo ratnih zločinaca!

▪️Nametnuli ste rodnu ideologiju Istambulskom konvencijom, premda ste znali da je narod većinski protiv!

▪️Ukrali ste referendum narodu, premda je imao 10 posto više od potrebitih broja potpisa! ▪️Premrežili ste Hrvatsku uhljebima na svim razinama!

▪️Čak ste i sami HDZ do kraja detuđmanizirali, a preostali članovi ove stranke, koji još uvijek gaje sentiment prema pokojnom Tuđmanu, dišu na škrge, čekajući hoćete li vi prije otići, ili će prije oni izumrijeti!

▪️Opstruirali ste svaki pošteni proces otkrivanja istine o zločinaštvu JNA nad Hrvatskom! ▪️Korumpirali ste braniteljske udruge i začepili usta braniteljima mitom i korupcijom, dok istovremeno pod vašom upravom Domovinski rat sve više gubi na ugledu!

”Ponovit ću: promjena koja je došla s vama doista je velika. Više nije tek vaša stranka talac jednog čovjeka, nego je sada cijela Hrvatska talac jednog lopova, izdajice i najvećega neprijatelja hrvatskog naroda.

To ste vi, gospodine Plenkoviću.

Do dna želuca mi se gadi vaša laž, manipuliranje, izdaja, a ponajviše od svega mi se gadi što ste učinili od digniteta Domovinskog rata i od hrvatskih branitelja koji danas nemaju gdje više podići glas jer ste korumpirali sve udruge koje bi ih trebale štititi i braniti.”

“Vi smjenjujete ministre samo zato što vi više u njih nemate povjerenja jer s vama ne žele krasti, varati i izdavati nacionalne interese. Ali, narod je u vas izgubio povjerenje upravo zato što to radite svo vrijeme.”

”Gospodine Plenkoviću, otiđite! Bolje prije nego kasnije, bolje po vas -samo otiđite”!

Izvor: Stipe Mlinarić Ćipe / Domovinski pokret

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button