DomovinaVideo

UŽIVO Izvanredna press konferencija predsjednika Milanovića

Načelnik Glavnog stožera OSRH informirao je predsjednika Milanovića o dosadašnjim saznanjima i okolnostima pada besposadne letjelice vojnog tipa na području grada Zagreba.

U Zagrebu, na adresi Jarunska bb noćas je pala letjelica. Policija je objavila da su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje su prethodno zaprimili dojave građana. Održan je i sastanak nadležnih sigurnosnih službi. Oglasio se premijer Andrej Plenković, a oglasit će se i predsjednik Zoran Milanović.

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Zoran Milanović sazvao je jutros hitan sastanak s čelnicima Oružanih snaga RH i sigurnosno obavještajnih agencija zbog pada besposadne letjelice vojnog tipa na području grada Zagreba. Načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj, ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markić i ravnatelj Vojne sigurnosno-obavještajne agencije Ivica Kinder informirali su predsjednika Milanovića o dosadašnjim saznanjima i okolnostima pada besposadne letjelice vojnog tipa na području grada Zagreba.

Press konferenciju Milanovića pratite UŽIVO na N1 od 11 sati.

Premijer Andrej Plenković ranije je rekao da je “riječ je o letjelici ruske proizvodnje, ne zna se je li bila u posjedu ruske ili ukrajinske vojske. Zna se da je došla u Hrvatsku iz pravca Mađarske, a u Mađarsku iz pravca Rumunjske. Znamo da je letjela nekoliko minuta iznad Hrvatske i srušila se u Zagrebu”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button