DomovinaVideo

(VIDEO) Dan za klasike. Anđelo, član HDZ-a u Potjeri

Nakon što Anđelo nije uspio obraniti ni tu nižu ponudu, Tarik Filipović je mladom studentu uz smiješak poručio: – Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali

Sve što se vidi u ovoj sceni je apsolutno i samo preslika cijelog naroda.

Lijep, mlad, u odjelu, gospodine ovo, gospodine ono… Sposobnijima od sebe će uzeti što su zaradili, bez imalo srama, “misli na tim” dugoročno. Tako nastaju uhljebi.

Nakon što Anđelo nije uspio obraniti ni tu nižu ponudu, Tarik Filipović je mladom studentu uz smiješak poručio: – Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali. Nemojte mi zamjeriti, samo sam iskren – izjavio je voditelj. Nastup mladića iz Čazme vrlo brzo je osvojio internetske portale, a da će izazvati takvu pomutnju, ni sam Anđelo nije očekivao.

– Prvo moram istaknuti da me se odmah počelo napadati ponajviše iz političkog aspekta, i govori se da sam rizničar mladeži HDZ. Ja sam to prestao biti prije više od dvije godine. Nitko nije istaknuo da sam bio aktivist Amnesty Internationala, Centra za mirovne studije i Mreže mladih Hrvatske – ­ kaže Berković, a na naše pitanje znači li to da više nije član HDZ­- a, odgovara: – Naravno da sam član. Zar su me zbog ovoga trebali izbaciti iz stranke? Student prava ističe da voditelju Tariku Filipoviću ne zamjera ništa, mada… – Mogao je postupiti i profesionalnije, njegov zadatak je da bude podrška natjecateljima, ali ne doživljavam njegov postupak negativno ­ – ističe Berković.

Pojašnjava i zašto je pristao na Moraninu nižu ponudu, odnosno na nula kuna. – Na brzopotezno pitanje koja emisija za mlade dijeli naziv s jednim filmom odgovorio sam “Grease” umjesto Briljantin, ali mi je taj odgovor u prvi trenutak bio prihvaćen. Međutim, nakon što je bila pauza u snimanju, Tarik je intervenirao i kazao kako moj odgovor nije točan.

-–Svjestan sam toga da sam krivo odgovorio, ali me naživciralo što je Tarik intervenirao, a ne netko od nadređenih iz produkcije – priča Berković, pa nastavlja: – I tek kad sam došao pred Moranu, Tarik je rekao da mi se odgovor ne priznaje te da nisam osvojio 7000 kuna, nego 3500. U tom trenutku sam odlučio da ću prihvatiti nižu ponudu, mada tada nisam znao da će to biti nula kuna – kaže Anđelo. Ne smatra da je u emisiji igrao sebično te tvrdi da bih opet postupio isto.

– Htio sam da moja ekipa bude korak ispred Morane i da ima člana više u završnoj potjeri. Siguran sam da bih im nekim svojim odgovorom uspio pomoći u borbi za novac­ – kaže Anđelo. Na pitanje nije li egoistično htjeti dijeliti novac u kojem on doslovno nije donio ni kunu, Berković odgovara: – ­ Ne mislim da sam egoističan.

Poslije emisije dobio je brojne pozive te tvrdi da mu je drago što se zbog njega o “Potjeri” priča više nego ikada te da je navikao da se diže bura oko njega.

Dodaje i da dobiva brojne poruke podrške, ali i prijeteće poruke. ­ – Bilo je poruka neka crknem i slično, ali još ništa nisam prijavio policiji – kaže. A smatra li da su te prijeteće poruke povezane s njegovim članstvom u HDZ­ -u, a ne s emisijom “Potjere“? ­ – Pa sigurno da ima veze s politikom. Bliže se izbori, pa se želi napadati stranka. Ali mislim da bi bilo takvih poruka i da sam član bio koje druge stranke, a ne HDZ­-a – kaže Berković.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button