Svijet

Tisuću dolara kazne svakome tko je došao na misu

Policija australske savezne države Novog Južnog Walesa izdala je kazne u iznosu od 35.000 australijskih dolara (25.000 US dolara)  ljudima koji su nazočili nedjeljnoj večernjoj misi u crkvi u ”žarištu” epidemije Covid -19 prekršivši tako najnovije epidemiološke mjere.

Trideset osoba je kažnjeno sa po 1.000 dolara nakon što su nazočili večernjoj propovijedi u Blacktownu, u zapadnom Sydneyu. Crkva je kažnjena sa dodatnih 5.000 dolara, prenosi Fena DPA.

Policija je u ponedjeljak priopćila da su, nakon što su obaviješteni o mogućoj situaciji u crkvi koja krši zdravstvene odredbe, policajci locirali grupu od oko 60 odraslih osoba i djece koja su nazočila propovijedi u jednoj zgradi.

Osobe prisutne na propovijedi bile su iz raznih područja šireg grada Sydneya, a svi ti dijelovi grada su označeni kao  “područja sa zabrinjavajućim rastom slučajeva Covid-a” i trenutno su pod strožijim ograničenjima od ostatka države.

Noćni policijski sat stupio je na snagu u tim područjima u ponedjeljak jer je Novi Južni Wales zabilježio treći dan zaredom da je broj novih slučajeva Covid-19 premašio 800.

Fašizam ima mnogo lica, i ponekad se treba malo potruditi da ga se prepozna, jer on je lukav, i zna se maskirati. Stoga je vrijeme da se osvrnemo malo oko sebe, i pogledajmo što se događa u svijetu: političari naveliko lažu svojim građanima, Internet se cenzurira, uvode se brutalne mjere i ograničenja, drakonske kazne za nepoštivanje istih, policijski satovi, a najvaljue se gradnja i ”koncentracijskih logora”.

Ne treba puno mašte da se zamisli kuda sve to može odvesti, a sličnosti sa totalitarizmima koje smo prošli su zapanjujuće. Naravno, ostvarenje ovog plana ovisit će i o narodu, ali sa globalnom kampanjom cenzure i indoktrinacije, pitanje je tko uopće shvaća opasnost, a kamoli da se priprema za borbu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina.in

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button