Magazin

THOMPSON SLUŠAN U POLJSKOJ. Poruke podrške stižu uoči koncerta na Tuđmanovom trgu

Nakon Slavonskog Broda i Sinja Marko Perković Thompson u subotu će održati novi koncert, nastupit će u Našicama, na Trgu dr. Franje Tuđmana. Koncert počinje u 20.30, a ulaz je besplatan.

Subotnji koncert na njegovoj Facebook stranici najavljen je pjesmom “Dan dolazi”, a oduševljeni obožavatelji nahvalili su pjevača, prijašnje koncerte te najavili dolazak u velikom broju na najnoviji.

Zanimljivo je da su se javili i obožavatelji iz Poljske i to ne Hrvati, već Poljaci.

“Prekrasna pjesma i video. Pozdravi iz Poljske. Volim tvoju zemlju”, napisao mu je jedan, na što mu je sunarodnjak odgovorio:

“Ima nas više ovdje u Poljskoj. Kad god smo u Hrvatskoj posjetimo Čavoglave i Knin. ZDS”.

Thompson žestoko napadnut od strane medija uoči koncerta u Sinju

Thompson je žestoko napadan od medija uoči koncerta u Sinju

Uoči koncerta putem Twittera se javio Krešimir Macan, evo zašto je tada napisao da je Hrvatska kaos od države.

Nakon koncerta situacija je otišla toliko daleko da neki pišu kako će zbog njega Sinj postati novo žarište pandemije korona virusa, a kolega koji je s njim pjevao ‘Lijepa li si’ nakon koncerta njegovu publiku nazvao je polupismenom.

Ovo vikenda pale su teške riječi na Thompsonov račun čiji je sinjski koncert proglašen rizičnim, iako je organizator u dogovoru sa lokalnim stožerom organizirao brzinsko testiranje i samim time otkrivanje potencijalno zaraženih Covidom-19.

Također, dio medija pjevača je optužio za napad na sedmu silu, na što im je pjevač odgovorio snimkom koju možete vidjeti ovdje, a koja pokazuje što je zapravo rekao.

No za pjevača nema odmora jer pred njim je novi koncert, već iduće subote Thompson nastupa u Slavoniji, u Našicama. Koncert na Trgu dr. Franje Tuđmana počinje u 20.30, a ulaz je besplatan.

Gdje će još nastupati možete pročitati ovdje.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
direktno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button