Izbor uredništvaVideo

Skandalozno ponašanje Ivane Kekin pred TV kamerama. S pravom se sada pitamo “mota” li i ona kao i Sandra Benčić?

Gostovanje zastupnice stranke Možemo Ivane Kekin u emisiji Otvoreno HRT-a privuklo je pozornost, a posebno tvrdnja da Grad Zagreb nije dobio nikakav dopis od Ministarstva vezano za doček vaterpolista, piše portal narod.hr

Cijela emisija bila je popraćena njenim ekspresijama i gestikulacijama na izjave sugovornika što možete vidjeti u videu koji smo pripremili.

U ponedjeljak u emisiji Otvoreno jedna od gošći bila je Ivana Kekin. Između ostalog, raspravljalo se i o propustu Grada Zagreba koji nije organizirao doček zlatnim vaterpolistima. Pažnju je privukla izjava Kekin da je “došlo do nesporazuma” te da nisu dobili nikakav dopis od Ministarstva turizma i sporta.

Ministrica Nikolina Brnjac ranije je rekla da je dopis Gradu uredno poslan, na da na njega nije dobila odgovor. Stoga tvrdnje HDZ-ovog zastupnika Nikole Mažara da nisu željeli konkretni skup zvuče realno.

“Iz Možemo nisu odgovorili, nisu se pojavili ni na aerodromu, nisu ih dočekali nigdje. Možemo i oporba nisu htjeli da uspjeh hrvatske reprezentacije bude ispred neuspjeha njihovog s prosvjeda”, kazao je.

Na red je došla i tema odlagališta Jakuševec. Na tvrdnju HSLS-ovca Darka Klasić da se stanje u Zagrebu nakon tri godine nije pomaklo s nule, Kekin je glasno, mašući rukama, tvrdila da će gradska vlast osigurati infrastrukturu koja je potreba da se zatvori Jakuševec te da oni imaju “plan i novac”.

Gestikulacije, razne facijalne ekspresije, mahanje rukama, gledanje na sat i javljanje za riječ popratile su cijelu emisiju. U videu pogledajte kratki pregled reakcija Kekin na izjave drugih sugovornika.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button