Svijet

Skandal u Bruxellesu! Policija prekinula glavne govornike na Nacionalnoj konzervativnoj konferenciji


Policija u Bruxellesu upala je na konferenciju konzervativaca i suverenista na kojoj sudjeluju Nigel Farage, Viktor Orban i Suella Braverman. Policajci su na konferenciju upali za vrijeme govora Nigela Faragea i kazala svima da je događaj zatvoren.

Temelji Europske unije, svojevremeno definirani od strane Vaclava Havela kao transcendentne povezujuće vrijednosti, nepovratno su demolirani od strane totalitarnih progresivaca. Progresivizam kao ideologija nije mnogo više od prepakiranog prošlostoljetnog komunizma, samo uz frankenstajnovski dodatak vrijednosno ispražnjenog i korisno idiotskog korporatizma.

Nakon svega što su učinili kroz prethodne godine, i nakon ove nove opresije svojih neistomišljenika, svatko tko se i dalje smatra progresivcem staje na stranu totalitarizma.

Navedeni skandalozni nasilni i totalitaristički prekid konferencije i upad policije komentirao je i eurozastupnik Suverenista Ladislav Iličić koji je i sam sudjelovao na konferenciji .

”Policija u Bruxellesu prekinula konferenciju na kojoj sam govorio, prije govora premijera Orbana.
EU i Bruxelles poput nekad komunističkih diktatora iz javnog prostora isključuju sve koji se s njima ne slažu.
Gradonačelnik Bruxellesa napravio je veliki pritisak kako bi zaustavio veliku međunarodnu konferenciju na kojoj su, uz mađarskog premijera Orbana, bivšeg poljskog premijera Morawietskog, kardinala Müllera – trebali govoriti brojni visokopozicionirani konzervativni političari.
Konferencija je dva puta mijenjala mjesto održavanja jer je gradonačelnik napravio pritisak na prva dva hotela da u posljednjem trenutku otkažu događaj, što je veliki presedan u tržišno orijentiranom i profesionalnom djelovanju hotela u Bruxellesu.
Ja sam govorio na prvom panelu, nije bilo nikakvih sigurnosnih problema zbog kojih je policija prekinula konferenciju.
Da, ljevica gubi, ali sad tek pokazuje da će na sve agresivne totalitarističke načine pokušati spriječiti svoj poraz. Nadam se da svi razumiju da se sad borimo za temeljnu slobodu da postojimo i da smijemo reći svoje mišljenje!” napisao je Ilčić.

Organizatori konferencije, Zaklada Edmund Burke, najavila je žalbu zbog zabrane skupa i poručila kako je okupljanje bilo mirno. Inače, cilj Zaklade Edmund Burke je jačanje načela nacionalnog konzervativizma u zapadnim zemljama.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button