Domovina

Progon liječnice  Josipe Rodić zbog protivljenja politici stožeraša?!

13 inspekcija u godinu dana, HZZO joj ne želi dati ugovor, iako je prošla na natječaju…

Liječnica  Josipa Rodić gostovala je u emisiji Bujica na Z1.

POGLEDAJTE ŠTO JE UGLEDNA LIJEČNICA REKLA O BEROŠEVOJ NAJAVI “CJELOŽIVOTNOG CIJEPLJENJA PROTIV KORONE”

Prim. dr. Josipa Rodić bila je vrlo kritična prema stožeraškoj politici tijekom dvije godine koronakrize. Među prvima je digla svoj glas protiv zatvaranje djece, nošenja maski i nametanja cijepljenja… Specijalistica obiteljske medicine sada se susreće s mladim pacijentima, koji trpe ozbiljne posljedice, o čemu se u javnosti malo govori.

Zbog sudjelovanja na konferencijama nezavisnih znanstvenika i medicinskih stručnjaka te javnih istupa kontra službenog narativa, u samo godinu dana ugledna je liječnica dobila čak 13 inspekcija, a HZZO joj već šest mjeseci ne želi dati ugovor za otvaranje zdravstvene ustanove u zagrebačkoj Dubravi – iako na tom području nedostaje 12 ordinacija obiteljske medicine!

Gospođa Rodić je tužila šefa Liječničke komore Krešimira Luetića i njegovu istomišljenicu Ladu Zibar zbog klevetničkog teksta koji je bez potpisa objavljen u strukovnim novinama.

Ekskluzivnu izjavu za Bujicu, povodom velike pravosudne pobjede nad 24sata, dao je akademik Krešimir Pavelić, čiju je znanstvenu reputaciju tabloidni portal pokušao dovesti u pitanje, a nazivali su ga čak i “bioteroristom”! Ugledni znanstvenik najavio je još neke važne teme, o kojima će uskoro – bez cenzure, progovoriti u javnosti…

LINK ZA CIJELU EMISIJU:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button