Crna kronikaSvijet

Potrošili više od 200.000 dolara na predstave transvestita u školama!

Izvlači se stotine tisuća dolara iz džepova vrijednih njujorških poreznih obveznika… kako bi se financirao program poučavanja male djece o njihovoj rodnoj fluidnosti?

Najnoviji zapisi objavljeni u SAD-u pokazuju da grad New York novcem poreznih obveznika obasipa organizaciju koja dovodi transvestite, tzv. “drag queen” na školske priredbe.

I to često bez znanja ili pristanka roditelja.

Samo prošlog mjeseca, Drag Story Hour NYC – neprofitna organizacija čiji neprikladno odjeveni izvođači komuniciraju s djecom u dobi od 3 godine – zaradila je 46.000 dolara od gradskih ugovora za nastupe u javnim školama, uličnim festivalima i knjižnicama, pokazuju gradski zapisi.

Udruga je od siječnja organizirala 49 “drag” programa u 34 javne osnovne i srednje škole.

“Ne mogu vjerovati. Šokirana sam”, rekla je za New York Post mama iz javne škole i kandidatkinja za državnu skupštinu Helen Qiu.

Njezin 11-godišnji sin pohađa školu na Manhattanu.

“Bila bih bijesna da je tome izložen bez mog pristanka. Ovo nije dio nastavnog plana i programa.”

Od 2018. godine, udruga – prije poznata kao Drag Queen Story Hour NYC, dok nije promijenila ime početkom ove godine – primila je ukupno 207.000 dolara poreznih obveznika.

U Teksasu djeca u gay baru davala napojnice transvestitima

“Razmišljam o povlačenju sredstava za bilo koju školu u mom okrugu koja provodi Sate drag queen priča”, naglasila je članica Gradskog vijeća Vickie Paladino.

“Izvlačimo stotine tisuća dolara iz džepova vrijednih njujorških poreznih obveznika… kako bismo financirali program poučavanja male djece o njihovoj rodnoj fluidnosti?

Ne. Dok. Sam. Ja. Tu.”

“Citirana sam u ovom članku i ponovit ću:

Svaka škola u mom okrugu koja sudjeluje u ‘drag queen’ degeneričnostima riskira gubitak financija. Odrasli drag izvođači nemaju što raditi u našim školama, a ni neće u mom okrugu. Točka”, istaknula je Twitteru.

Izvor: Twitter

Brojni roditelji pobunili su se protiv ove prakse, kada je otkriveno da je u travnju jedan transvestit tijekom performansa u vrtiću djecu poticao da biraju svoje zamjenice i izmišljaju svoje verzije transvestitskih imena.

Izvor: dragstoryhournyc / Instagram

Prije samo dva tjedna roditelji u Teksasu su prosvjedovali ispred gay bara gdje su djeca davala napojnice transvestitima na događaju koji je opisan kao “family friendly” (prikladan za obitelj).

U najnovijem naletu ljevice na djecu sa seksualnim sadržajem i LGBT agendom, državna odvjetnica Michigana Dana Nessel ustvrdila je u srijedu da bi tzv. “drag queen” izvođači trebali biti dostupni svakoj školi u državi.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button